ALT JUNE CU STUDII DE SECURITATE / Chestorul liberal şi-a angajat fiul consilier la Ministerul Economiei

Alina Maria Bogdan Uncategorized ACTUALITATE POLITIC Principal

Alex Loreanu este noua achiziţie a Ministerului Economiei din lunga listă a nepotismului liberal. El e unul dintre băieții deputatului PNL Laurențiu Leoreanu, chestor al Camerei Deputaților. S-a angajat, în plină stare de urgență, generată de pandemia Covid-19, în funcția de consilier la Ministerul Energiei, Economiei și Mediului de Afaceri, dezvăluie Atacul.

Citeşte şi: Falit în business-ul privat, pedelistul Stamule saltă 9.000 de euro de la stat. Dă lecţii de afaceri!!

Din declarația de avere, de proaspăt consilier la Cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Economiei, ce a fost completată în data de 16 aprilie, aflăm că Alex Leoreanu a câștigat, anul trecut, peste 70.000 de lei de la Ministerul Apărării Naționale (56.400 lei – salariu, 12.648 lei – normă de hrană, 3.600 lei – contravaloare echipament). Tânărul Leoreanu a mai câștigat din 14.400 de lei și 4.050 de euro din închirierea apartamentelor pe care le deține în Roman, cumpărat în 2017, și București, cumpărat în 2019. Alex Leoreanu conduce un autoturism Jeep, fabricat în anul 2015. Nu are datorii, nici la bănci, nici la persoane fizice, ceea ce înseamnă că a avut bani puși deoparte pentru achizițiile imobiliare pe care le-a făcut în ultimii trei ani, mai scrie sursa citată.

Pe pagina sa de facebook arată că se laudă mai mult cu declaraţiile tatălui. Şi spune că a studiat Security and Diplomacy (SD), programul de la SNSPA care se desfăşoară în limba engleză şi se adresează absolvenţilor de studii universitare în regim Bologna (3 ani).

Are mai multe fotografii din deplasările sale în străinătate, dar deloc din cătănie.

A absolvit Academia de Tehnică Militară, cu specializarea echipamente speciale și electronică militară. Ulterior, a terminat un master la SNSPA, în diplomație și securitate națională, și un master la ASE București, în informatică economică. A făcut studii, 4-5 luni, tot în domeniul militar, în SUA. “A fost  în teatrul de operațiuni din Afganistan”, s-a lăudat deunăzi, tatăl său, deputatul Leoreanu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cafteală într-un club de fiţe / Fiica Andreei ESCA a auzit: „Aduceți săbiile din mașină!”
Alexia Eram, fiica Andreei ESCA, a fost martora unei bătăi “copilăreşti” la ieşire din clubul ...