Cum ar fi ca voucherele de vacanţă să fie decontate de stat şi la firmele private?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

În cazul în care statul nu va ajuta HORECA, vom avea peste 150.000 de şomeri, numai din acest domeniu, susţine  președintele PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj pe Facebook, anunţând că PSD a depus un proiect de lege pentru sprijinirea industriei de profil.

Proiectul de lege include o serie de facilităţi pentru antreprenori, cum ar fi eșalonarea impozitului pe salarii pe 3 luni, cazarea, masa și transportul în scopuri turistice scutite de TVA până la finalul anului 2020 sau ajutoare nerambursabile pentru investiții prin programul pentru dezvoltarea stațiunilor balneare.

Citeşte şi: Firma de casă a serviciilor secrete cotează PNL la 38%

Ca element de noutate este introducerea voucherelor de vacanţă şi pentru privaţi, decontate de stat.

Principalele măsuri:

-Eșalonarea plății impozitului pe veniturile din salarii pe 3 luni după încetarea stării excepționale. Cine plătește la timp, are o bonificație de 10% .

-Cazarea, masa și transportul în scopuri turistice sunt scutite de TVA până la sfârșitul anului 2020, pentru reducerea costurilor suportate de populație.

-Statul susține contravaloarea tichetelor de vacanță acordate de orice angajator (stat sau privat), în cuantum de 1450 lei/angajat, în 2020 și 2021.

-Sistem de vouchere pentru ca agențiile turistice să poată reprograma serviciile pe care a încasat banii, dar nu le-a putut presta.

-Ajutoare nerambursabil completate cu garanții de către stat la creditele pentru investiții prin ”Programul pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare”, prevăzut în programul economic al PSD.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Grupul Vlădescu, aproape de gongul final pentru şpaga de 20 MIL. de Euro, comision pentru calea ferată Bucureşti-Constanţa
Un judecător din camera preliminară a Înaltei Curţi de Casaţie şi de Justiţie a respins ...