Deşi a plagiat doctoratul în „Intelligence”, pedelistul VEVERA, pus de Guvern director la ICI

Andrei Marcu investigatii ACTUALITATE INVESTIGAȚII POLITIC Principal

Secretarul general al Guvernului l-a numit pe controversatul Victor Vevera, fost lucrător la “Doi şi un sfert,” director la ICI, instituţie care gestionează domeniile de internet.

Pe lângă calităţile lui de om de sistem este şi ginerele lui Gabriel Oprea, susţine pressone.

Lucrarea sa de doctorat “‘Intelligence-ul și documentarea deciziei politice,” coordonată de Cristian Trancotă, a fost considerată plagiat chiar de instituţia care i-a acordat titlul: Academia Naţională de Informaţii.

Într-un document trimis Hotnews.ro, ICI argumentează că decizia privind plagierea tezei de doctorat de către lui Victor Vevera se află pe rolul instanței.

Şi soţia sa Floriana Vevera şi-a plagiat lucrarea, scria Emilia Şercan. Bineînţeles, că teze ei era pe felie cu a soţului: “Securitatea energetică – componentă principală a securităţii naţionale.” Cacofonia a trecut de întreaga comisie de profesori ai securităţii naţionale.

Citeşte şi: Grupul Vlădescu, aproape de gongul final pentru şpaga de 20 MIL. de Euro, comision pentru calea ferată Bucureşti-Constanţa

Soţii Vevera au avut, între 2008-2012, anii de glorie. Adrian Victor Vevera a lăsat serviciul de informații al Ministerului de Interne, mai cunoscut sub denumirea de „Doi și-un sfert,” pentru a deveni consilier personal al premierului Emil Boc, consilier personal al ministrului Telecomunicațiilor Valerian Vreme, iar apoi a fost numit director general al Transelectrica.

În perioada în care PDL s-a aflat la guvernare, Florina Vevera a fost consilier personal al Elenei Udrea, pe atunci ministru al Dezvoltării Regionale.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Drept la replică: Victor Vevera NU este ginerele lui Gabriel Oprea
Referitor la articolul publicat de site-ul newstandard.news, cu titlul “Deşi a plagiat doctoratul în „Intelligence”, ...