40% dintre companiile româneşti se gândesc să-şi mute afacerile online

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC SOCIAL

Un recent studiu efectuat de către site-ul BestJobs arată că afacerile din România s-au înjumătăţit pentru 20% dintre companii în perioada pandemiei.

40% dintre companii intenționează să mute în mediul online o parte mai mare din activitate în următorul an, în timp ce alte firme iau în calcul extinderea și în alte sectoare ale economiei (13,3%), reducerea semnificativă a spațiilor de birouri (10%) sau chiar schimbarea obiectului de activitate (3,3%). În cazul a 33,4% dintre companii modelul de business nu va suferi schimbări majore, relevă un studiu Bestjobs.

citeşte şi: Primarii PNL din Timiş au încălcat interdicţia “fără spectatori” la partidele de fotbal

“După relaxarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului și ieșirea din starea de urgență, 36,7% dintre angajatori spun că și-au chemat toți angajații la birou încă din luna mai. Studiul BestJobs arată că în cazul a 23,3% dintre firme activitatea a fost reluată gradual, în primă fază cu mai puțin de un sfert dintre salariați înapoi în birouri, iar alte 20% dintre firme au continuat să lucreze în regim remote,” mai spune raportul citat de ştiripesurse.ro

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un fost ţărănist are şanse să câştige primăria Zalău
Directorul de la Silcotub Zalău, Florin Iordache, şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Zalău din partea ...