PRIM VICEPREŞEDINTELE PNL VRANCEA şi-a dat BAC-ul la 42 de ani

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După ce focşenenii i-au dat 64% din voturi lui Klaus Iohannis la alegerile prezindenţiale au aşteptat performanţe de la trimişii guvernului în teritoriu. Numai că acestea s-au lăsat aşteptate după ce guvernul Orban l-a pus pe fostul consilier parlamentar Gheorghiţă Berbece, prefect. Preşedintele a lăsat baltă proiectul său ROMÂNIA EDUCATĂ. Poate că ştia ce fel de oameni are în PNL.

În fotografie cu promotorul programului ROMÂNIA EDUCATĂ.

Daniel Moroșanu, prim vicepreședintele PNL Vrancea, a dat luni prima probă de Bacalaureat, la vârsta de 42 de ani.

Au făcut omor de om…

În 2000, împreună cu fratele său Nicu Moroșanu, care era bodyguard al unei discoteci din localitatea Vidra, i-ar fi aplicat o corecție corporală unui tânăr pe nume Costel Boștiog, asistent sanitar, care ulterior avea să decedeze, informa atunci “România liberă.”

Ancheta poliției și a parchetului de la acea vreme avea să-l identifice ca unic făptaș pe minorul Mihai Ovidiu Badiu.L-au omorât pe băiatul ăla Boștiog în bătaie cei doi frați, Nicu și Daniel Moroșanu, după care l-au determinat pe Badiu să ia fapta pe cârca sa deoarece era minor și stătea puțin la închisoare. După care Daniel Moroșanu l-a făcut și fin, l-a cununat după ce a ieșit din pușcărie.  Mie nu mi-e frică de ei, cu toate că au instituit teroarea în -toată zona de munte a Vrancei”, ne-a declarat Ionel Anghel din Vidra, martor al evenimentelor de atunci.

Era să uite de o datorie

În urmă cu trei ani făcuse uitat un împrumut de 17.000 de euro de la o femeie. Când i-a cerut banii înapoi, acesta ar fi ameninţat-o cu moartea. Până la urmă şi-a achitat datoria.

În 2017, ziarul România liberă dădea de el consilier la cabinetul deputatului Ioan Ștefan, actualmente mai cunoscut ca ministrul liberal ”Grindă”. Cum de era consilier fără Bac? E ”cam” ilegal…. Dar probabil domnul Grindă știa că Moroșanu va fi silitor și va da Bacul peste 3 ani. Postul e pentru licențiați….

Citeşte şi: 40% dintre companiile româneşti se gândesc să-şi mute afacerile online

Întrebat de sănătate de jurnaliști, ar fi răspuns: ”Vedeți ce scrieți, cu mine nu e de joacă. Vin cu brigada peste voi! Și nu e problema voastră dacă eu dau țepe sau nu!”. Oare ce o fi scris domnul Moroșanu la examenul de azi? :)Acum câteva luni,  presa scria că schimba directori de spitale după criterii de cumetrie politică. Ei, poți decide și fără Bac cum se conduce un spital, nu?

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, 42 de ani. a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, iar luni dimineaţă a participat la proba scrisă de Limba şi literatura română, fiind printre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen. Daniel Moroşanu este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat, scrie Adevărul.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cine este denunţătorul directorului de la UNIFARM? Fost brancardier care şi-a turnat primul şef
Toată lumea a aflat că asupra lui Adrian Ionel, directorul UNIFARM, s-a instituit controlul judiciar, ...