Profeţiile astrologului care e prevestit pandemia: vine o nenorocire şi mai grea

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Pandemia pornită din Italia a fost prevăzută de un tânăr indian. Acum el face o altă profeţie. La sfârşitul anului vine o altă nenorocire, nu coronavirusul, ci una şi mai grea.

Abhigya Anand, copilul indian care a prevăzut că întreaga omenire se va confrunta cu „un pericol sever” venit din Italia, dezvăluie un nou scenariu care cu siguranță vă va da fiori reci pe șira spinării. Chiar dacă pandemia de coronavirus se va încheia pe data de 5 septembrie, micuțul susține că ar fi mult prea devreme să ne bucurăm.

Asta pentru că la sfârșitul anului ne așteaptă încă o tragedie de proporții și trebuie să fim pregătiți. Vestea bună este că de această dată vom scăpa mult mai repede, însă depinde doar de noi să limităm proporțiile dezastrului.

Nu, nu este vorba despre al doilea val COVID-19, ci de o problemă care are legătură cu lipsa acută a alimentelor. Conjuncția dintre Saturn și Jupiter va fi la baza foamei cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni, anunță Anand, tânărul care a devenit astrolog deși are doar 14 ani, scrie Fanatik.

Citeşte şi: PREMIERĂ | Hârtia prin care Churchill a vândut ROMÂNIA ruşilor, expusă public prima dată

Indianul care a prezis pandemia de coronavirus avertizează: ne așteaptă luni întregi de foamete planetară

Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Inițial, existau anumite îngrijorări legate de faptul că nu ar avea maturitatea necesară pentru a asimila astfel de cunoștințe, dar nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în calitate de elev model al clasei sale.

A devenit astfel cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra. Acesta a anticipat pandemia de coronavirus încă din 2019, când a anunțat că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi țara cea mai afectată.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Organizaţiile din Transilvania care vor primi fonduri de la Budapesta
6,2 milioane de euro vor primi comunităţile maghiare din diaspora, a afirmat azi secretarul de ...