În ce condiţii, Gabriela Firea nu mai candidează la Primăria Capitalei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În urma anunţurilor repetate că un candidat Pro România va intra în cursa electorală pentru Bucureşti, Gabriela Firea a spus că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă cei care ar putea-o concura pe partea de centru-stânga, respectiv Robert Negoiță sau Victor Ponta, s-ar situa peste ea în sondaje.

„Eu, în această seară, în fața dumneavoastră, anunț că nu mai candidez la Primăria Capitalei, dacă pe flancul de centru și centru-stânga, au un procentaj mult mai mare decât mine. Dar, din toate studiile pe care noi le avem până în acest moment, realizate cu toate casele de sondare a opiniei publice, eu și președintele Klaus Iohannis, de patru ani, suntem pe rând, ori numărul 1, ori numărul 2, în încrederea populației, deci în încrederea românilor. Nu avea ce să se schimbe în ultima săptămână”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Citeşte şi: Mărturia generalului GRU / Victor Ponta a fost la Şcoala de ofiţeri de la Băneasa în 22 decembrie 1989

„Nu mă țin de scaun, nu m-am născut primar”, a adăugat Gabriela Firea. „Mi-am încheiat onorant un mandat de senator și am acoperit un mandat de primar general zic eu cu onoare. (…) Viața nu se termină cu funcția de primar al Capitalei (…) Nu este niciun fel de amenințare, șantaj politic și nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găsește un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac și campanie și îi și spun tot ce are nevoie”, a mai zis Firea.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bucureştiul nu a avut niciodată un autentic primar de dreapta
Disputa despre orientarea politică a bucureştenilor se încinge. După ce Victor Ponta a susţinut că ...