La 6 km de Iaşi / Familia ministrului Costel Alexe a concesionat terenuri cu 1 Euro/mp/an

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII ACTUALITATE investigatii POLITIC Principal

La doar 6 km de Iaşi, în comuna Aroneanu, fraţii actualului ministru al mediului, Costel Alexe, construiesc un imperiu imobiliar.

În 2014, cei patru frați Costel, Mihai, Florin și Adina au concesionat, fiecare, câte 500 mp de teren de la Primăria Aroneanu cu 1 Euro mp/an. În acea zonă, preţul e de 70 de Euro/mp la vânzare.

Comuna lipită de Iași era și atunci, este și acum condusă de Benone Moruzi, un primar liberal apropiat de Costel Alexe, președintele filialei județene Iași a PNL. Cele patru parcele concesionate de frații Alexe sunt poziționate excelent. De la Little Texas până la intrarea în Șorogari (la lac) sunt doi kilometri și încă maxim 1,5 kilometri până la terenurile lor.

Citeşte şi: Milionara liberală din FOCŞANI care stă într-un apartament ANL

De construcția caselor, s-au apucat trei din cei patru frați. „Am început prin 2015. Și fratele Mihai cam tot atunci”, a spus Florin Alexe.
La mijlocul lunii iunie 2020, Adina Dura (sora celor trei) împreună cu soțul Alexandru Ionuț au demarat și ei amenajările: o locuință D+P+1E. Soţul acesteia e constructor şi a ridicat mai multe blocuri la Miroslava.

Unul dintre fraţi i-a spus unui jurnalist al publicaţiei reporteris.ro că fratele Costel nu are încă bani pentru construcţia vilei. “Poate îi daţi dumneavoastră.”

Alt frate a mai mărturisit că pot cumpăra terenurile după ce finalizează construcţiile.

Primăria darnică pentru fraţii Alexe

Firma Moldavia Topo-Cad, a lui Florin Alexe, care se ocupă de cadastru a avut contracte recente cu Primăria Aroneanu în valoare de 10.000 de Euro.

Ministrul Costel Alexe are mai multe terenuri intravilane şi extravilane în proprietate, precum şi două apartamente cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi şi, respectiv, 71 de metri pătraţi, cel de-al doilea fiind achiziţionat cu plata în rate timp de 10 ani (1760 lei/lună). Soţia sa are venituri modeste de la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce premierul Olandei nu umblă încălţat în clompi?
În cotidianul “Libertatea,” Costi Rogozanu a stârnit o provocare: Premierul Olandei, Mark Rutte, nu e ...