S-a descoperit! Cum arată OMUL NOU propus de USR. Modelul ALBA-IULIA

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

USR se laudă peste tot că propune oameni noi. Ceea ce se întâmplă la Alba Iulia contrazice stabilimentul creat de liderii formaţiunii.

În urmă cu ceva vreme, filiala locală a PNL, condusă de Mircea Hava, fost primar, acum europarlamentar, avea de ales între viceprimarul Gabriel Pleşa şi celălalt vice, Paul Voicu, având atribuţii de primar, pentru candidatura la alegerile locale.

Citeşte şi: Când scăpăm de coronavirus? Răspunsul lui Adrian Streinu Cercel

HAVA a preferat ţucălarul

Mircea Hava l-a preferat pe mai docilul Paul Voicu, venit odată cu el din PDL. Gabriel Pleşa provenea din vechiul PNL şi asta deranja liderul El-Maximo, Hava, un baronet galben plecat la sinecura de la Bruxelles.

Gabriel Pleşa n-a mai aşteptat alegerile interne. S-a dus moţ la USR. Conducerea partidului l-a desemnat urgent şi l-a proiectat pe orbită drept “omul nou,” numai că alba-iulienii ştiu că are state vechi de partid.

Acum competiţia e pe viaţă şi moarte.

Citeşte şi: The Lancet explică misterul vaccinului rusesc

Parteneri de business ieri, azi duşmani de moarte

Foştii săi colegi au pus tunurile pe Gabriel Pleşa. S-au scos din arhive contractele firmelor controlate de el şi de fratele său.

Fostul liberal nu este doar politician, ci și un om de afaceri. Gabriel Pleșa este asociat la două firme: VIVA SRL – unde deține 50% din acțiuni, iar celelalte 50 de procente aparțin fratelui său Călin Aurel Pleșa, potrivit alba24.ro.

Din depozitele VIVA SRL s-au aprovizionat prin achiziție directă primării ca Sebeș, Blaj, Ighiu sau companii ca APA CTTA, toate conduse de lideri PNL.

În 2019, firma a avut 35 de contracte cu statul.

Citeşte şi: Şpuţăr în Germania, bun de primar în România

Printre instituțiile sau primăriile care au achiziționat direct de la firma fraților Pleșa în 2019, se numără Spitalul Aiud, Primăria Aiud, comuna Noșlac, Primăria Blaj, sau liceul Tehnologic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

Propusul OM NOU este în sondaje bară la bară cu OMUL VECHIULUI PDL.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Maria Grapini: Guvernul Orban nu respectă recomandările CE privind raportările noilor infecţii
Europarlamentarul umanist Maria Grapini sesizează, printr-o scrisoare publică adresată premierului Ludovic Orban, că nu aplică ...