Deputat Pro România: Romeo Dunca e ca un Robin Hood pervers

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

PNL a propus un om de afaceri pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin, interesat de un business privat pe Muntele Mic, aşa cum presa a relatat.

“Romeo Dunca e, așa, ca un Robin Hood pervers, care ia de la săraci, își îndeasă în traistă și transmite o minimă cotă-parte la șefii de la București”, scrie deputatul Ioan Mocioacă.

El previzionează că Imediat ce va fi ales șef de Consiliu Județean, “Dunca va confisca Muntele Mic și-l va transforma în vaca lui de muls…bani! Nu se va opri însă aici. Ca să alimenteze corupția liberală și ca să-și scoată «investiția», acest ilustru afacerist va începe să ia, bucată cu bucată, din ce în ce mai mult din județ. Muntele Mic, oricât de mare ar fi, este doar prima sa țintă. Blocul din Reșița este mizilic. Cu Dunca la CJ, Caraș-Severin se va transforma în dictatura grea a intereselor de afaceri, care vor sufoca orice rămășiță de transparență, bun simț și libertate.

citeşte şi: Luptătorul de K1, Daniel Ghiţă: locul lui Nicușor, “ plicușor,” e la puşcărie

Dar eu nu disper! Oamenii din Caraș-Severin trebuie să știe că au de ales.

În dreapta, stă o grupare infracțională organizată, un nod de mafioți fără scrupule, care vor să cumpere și apoi să vândă județul la bucată.

Nu-s nici măcar oameni de la noi din județ. Sunt veniți care de pe la Timișoara, care de pe te miri unde, ca să se căpătuiască.

Citeşte şi: Soluţia Croaţia, pentru cuplurile aflate la distanţă

În stânga au alternativa dreaptă a unui președinte de Consiliu Județean fără suspiciuni penale, un cărășean adevărat, fără derapaje, cu singurul țel de a apăra acest județ.

Oamenii au de ales între hoții ordinari aciuați pe lângă Orban și omul cinstit Hurduzeu.

Alegeți Silviu Hurduzeu! Pentru că nicio clică mafiotă nu este mai puternică decât cărășenii noștri!”, mai recomandă deputatul Pro România.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dintr-un garaj, Vergil Chiţac vrea să conducă municipiul Constanţa
Cum să conduci un municipiu precum Constanța, dar să nu ai aproape nicio legătură cu ...