O nouă perlă, marca Grindă: „Principala problemă a învățământului este realizarea foselor septice“

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Logică de penelist:  “Dacă ar fi să facem o analiză matematică calitatea lucrărilor a crescut lună de lună!!!“ *: „Principala problemă a învățământului este realizarea foselor septice“!

Ion “Grindă“ Ștefan a produs noi perle la B1 TV. Grăbit să spună zece cuvinte în loc de unul, fiind chiar admonestat de colegul său Liviu Negoiţă, pentru faptul că vorbeşte doar el, actualul ministru al Lucrărilor Publice s-a întrecut pe sine cu bâlbâieli şi scurtări de cuvinte, chiar într-o emisiune în care moderatorul i-a ridicat destule mingi la fileu.

citeşte şi: Lui Grindă, Orban i-a tocmit o sosie

la o emisiune cu caracter electoral. Cum era de așteptat moderatorul a încercat să-i ridice cât de multe mingi la fileu a putut.

Cunoscut pentru modul în care în iarnă a tot greşit abrevierea programului PNDL, de această dată, l-a repetat de trei ori şi a spus corect ANL, apoi a răsuflat uşurat ca după o victorie. După ce a reușit să rostească corect ANCPI chiar a înghițit în sec. La un moment dat a pornit monologul despre locuințele pentru tineri “Dacă am deschis discuția despre Compania Națională de Investiții, ăăă despre ANL“. Omul a încercat și cu termeni mai pretențioși de tipul “Ad-literam” dar ne-a aburit complet când a început să rostească cifre și să facă raționamente de tipul “Eu m-am întâlnit, nu există primar“, “trebuie abordată o abordare integrată“ sau “Dacă ar fi să facem o analiză matematică calitatea lucrărilor a crescut lună de lună“!!! Nimeni nu a înțeles cum vede Grindă reforma educației ca să nu mai spunem că principala preocupare a lui Ion Ștefan în problema învățământului este realizarea foselor septice.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
USR-PLUS forţează mâna liberalilor în Timiş
Dominic Fritz, noul primar USR-ist al Timişoarei, împreună cu toţi useriştii din Timiş refuză să ...