Liberalul Cătălin Toma a rămas un mare fan al lui Marian Oprișan

Andrei Marcu ACTUALITATE OPINIE

Penelistul reșapat Cătălin Toma dă interviuri în care se bate cu pumnul în piept și spune că prioritatea lui pentru următorii patru ani este construirea unui nou spital la Focșani. Ce nu spune Toma este că marile probleme ridicate de construcția spitalului nou au fost rezolvate de Oprișan. Vorbim aici despre terenul necesar construcției, obținut de Oprișan de la MAPN sau despre proiectul prezentat deja publicului dar și ceilalți pași ceruți de legislația actuală.

Ce i-a rămas lui Toma de făcut dar ne îndoim foarte tare că va reuși să facă, este să aducă banii necesari pentru noul spital. PNL nu este în stare să conducă actualul spital ce să mai zicem de construcția unuia nou. Așa se face că următorii patru ani se vor transforma tot în patru ani, dar neconsecutivi. Unul este deja în curs iar alții trei vor fi …. altă dată.

Nu știm când dar tare ne îndoim că Toma va mai pupa vreun mandat la conducerea Consiliului Județean după gogoșile livrate acum.

Citește și: Singurul epidemiolog din Vrancea și-a dat demisia, acuzând mega politizarea liberală a Spitalului Județean

Apropo de gogoși și pe astea le-a luat tot de la Ion Ștefan, după ce i-a păpat fraierului banii de campanie. Acum el și Grindă le împart cu dărnicie la tot poporul penelist care încă mai crede că cei doi tolomaci vor lăsa ceva în urma lor în Vrancea.

Totuși ca să nu fim răi ceva în urmă tot vor lăsa, adică praf și pulbere! Singura lor soluție a fost să o aducă în postul de manager pe pușcăria de Codruța Neagu.

Toma s-a lăudat și cu modernizările drumurilor județene făcute de Oprișan. Câte proiecte ai început tu Toma? ZERO!!! Ultima variantă a PNL pentru refacerea drumurilor județene este să o facă pe Codruța șefă și la drumuri, că tot se pricepe la plombe. Practic nu contează de care plombe vorbim Codruța tot asfalt folosește!

Codruța Neagu este noul manager al Spitalului Județean Sf. Pantelimon din Focșani. Înainte de a fi director a fost medic stomatolog de țară, ea fiind verișoara prefectului Gheorghe Berbece.

Articol executat de Web Interactive Design SRL la comanda PSD filiala Vrancea, Cod mandatar 11200020

Putin a susținut-o pe Maia Sandu / Liderii români alunecă pe coaja de banană

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Singurul epidemiolog din Vrancea și-a dat demisia, acuzând mega politizarea liberală a Spitalului Județean
Singurul epidemiolog al județului Vrancea, Diana Stoica, și-a dat demisia din postul de medic specialist ...