SENATUL – Poteca politică a falimentarului Vasilică Potecă

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII ACTUALITATE

Fostul prefect al județului Hunedoara, Vasilică Potecă, e printre candidații eligibili ai PNL Hunedoara.

Dacă în politică a reușit să îmbolnăvească pe mulți hunedoreni, în calitatea sa de prefect, când organiza ședințe interminabile, în afaceri a fost un dezastru.

Odată cu venirea Convenției Democratice la putere, după 1996, Vasilică Potecă era unul dintre „investitorii” care se grăbea să profite de statutul de „zonă defavorizată” a municipiului Brad.  Și-a tras mai multe spații comerciale, fabrica de legume și mai apoi, prin asociere cu o serie de italieni controversați, o chiloțăreală, adică un mare atelier de produs lenjerie intima.

citește și: Britanicii șocați / Semnul făcut de Churchill, nu ciorapii de damă și suspensorul

Din veniturile realizate a finanțat campania electorală intermediară a PNL din 2010, când candidat era Mariana Câmpeanu, fost ministru al muncii. A dat alegătorilor, conform stiripesurse.ro, ochelari în valoare de 84.000 de lei.

Firma SC APP Textil SRL din Brad avea ca acţionari pe lângă soţii Simona şi Vasilică Potecă două firme din Italia. Conform bilanţului contabil, în anul 2009 firma administrată de soţia lui Vasilică Potecă avea o cifră de afaceri de 16.323.452 lei, dar profitul declarat a fost unul mai mult decât modest: 19.765 lei. Societatea a fost „îngropată” definitiv în 2015.

Citește și: Bădulescu: „Cîțule, ai îmbogățit băncile pe spinarea românilor”

A vrut să-și lovească fiul pentru că s-a opus revenirii românilor din Italia

Vasilică Potecă a declarat în acest an, la un post de televiziune, că a vrut să-și lovească fiul după ce acesta, secretar al comunei Ilia, ar fi spus că nu este de acord ca românii din Italia să fie lăsați să se întoarcă acasă în timpul pandemiei. „Am fost la cinci secunde să-i plesnesc una peste față”, a declarat Vasilică Potecă în timp ce era prefect al județului Hunedoara.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bădulescu dezvăluie conținutul „scrisorii” lui Cîțu
Sub titlul “Cîțu a încurcat scrisorile. Ce e a lui SATAN e a lui SATAN”, ...