Halici, liderul PSD Vrancea: Iohannis încalcă – mai grav decât Băsescu – CONSTITUȚIA

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a declarat miercuri, în cadrul unui interviu la DC News, că în contextul pandemiei de coronavirus care afectează grav țara noastră, în România nu ar fi trebuit să avem alegeri. „La acest moment nu era necesar niciun tip de alegeri pentru români. Importantă este viața românilor, viața concetățenilor și semenilor noștri pentru că, indiferent că e vorba de o jumătate de an sau opt luni cât ar fi durat combaterea pandemiei, indiferent de cum sau de la ce partid este cineva, trebuia ca toată lumea să se focuseze pe combaterea pandemiei. S-au vrut doar alegeri! Disperarea a dus în zona aceasta în care am depășit pragul psihologic de 10.000 de decese și avem peste 100 de morți zilnic, dar nici această situație nu i-a putut opri pe liberali să să meargă înainte cu alegerile parlamentare, de teama că în primăvara anului 2021 majoritatea covârșitoare nu i-ar mai fi ales”, a declarat deputatul Nicușor Halici în dialogul cu jurnalistul Bogdan Chireac.

VINE austeritatea și FMI

Întrebat dacă țara noastră va fi lovită și de o criză economică, Nicușor Halici, președinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaților și candidat al PSD Vrancea pentru un nou mandat de deputat, a explicat că acest lucru devine evident în condițiile în care deficitul bugetar depășește 10 la sută. „Să mă înșel eu, dar ce o să avem în primăvara anului viitor va fi foarte complicat pentru că cei de la PNL sunt incapabili. O guvernare incompetentă penelistă, așa cum a fost în ultimul an, va genera o tensiune majoră în societatea românească. Cu un deficit de 10%, în condițiile în care vor veni cu un acord FMI… Să iasă public să spună că nu discută despre un acord FMI. Să vină cu bugetul proiectat pentru 2021, să ne arate că nu va fi această criză profundă și atunci da, o să retractez ceea ce am spus. Dar noi de la PSD știm ce se întâmplă și cum se proiectează bugetul pe 2021. Da, va fi o criză profundă. Va fi o criză cauzată de incompetența lor și a formei lor de autocunoaștere, fără să țină cont de specialiști. Trebuiau testări în masă, izolate focarele, iar viața trebuia să continue“, a mai spus deputatul Nicușor Halici.

Liderul PSD Vrancea, Nicușor Halici, a susținut că președintele României, Klaus Iohannis, are din ce în ce mai des ieșiri publice în care se poziționează „ca un politician veritabil, ca un vârf de lance al PNL“. „Nu-i mai numește guvernul meu, pentru că-i vede și domnia sa (Klaus Iohannis-n.r.) cât de incompetenți sunt și nu vrea să-i mai asume. Doar dintr-un scop absolut meschin, o spun foarte răspicat… meschin, domnule președinte, nu luați măsuri! Nu mai spun anticonstituțional, cum procedați în ultima perioadă și cum vădit, deși Constituția vă interzice, vă poziționați ca un politician veritabil, ca un vârf de lance al PNL. Dincolo de Băsescu, este mai rău mandatul președintelui Klaus Iohannis din acest punct de vedere pentru că o face fățiș, dacă luăm în considerare Constituția și drepturile care îi sunt rezervate instituției președintelui“, a afirmat candidatul PSD Vrancea la Camera Deputaților, Nicușor Halici.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
A murit Diego Armando Maradona, poreclit “Mâna lui Dumnezeu”
Știrea morții unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii a făcut înconjorul lumii. Cotidianul ...