Candidatul PNL Jaro-Norbert Marşalic – director medical al spitalului groazei din Reşița

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INEDIT

În spațiul public au apărut mai multe imagini cu bolnavi nesupravegheaţi, îmbrăcaţi sumar sau dezbrăcaţi. Este vorba despre persoane cu probleme psihice, care stau în condiţii mizere în Staţionarul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Spațiul apărut în imagini este dedicat pacienţilor depistaţi cu COVID-19. Autorităţile susţin că acestea sunt ”condiţiile moştenite din sistemul de sănătate” şi că a fost cerută construirea unui spital modular, dar guvernul Orban nu a dispus alocarea de resurse.

Liberalul Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, dă vina pe pacienți – ”Este spitalul care a fost declarat COVID. Sunt oameni care nu au discernământ şi care, în mod normal, ar fi trebuit internaţi în alte secţii. Ei au fost aduşi acolo, se dezbracă, ştiţi cum sunt…”

Un spital căpușat de administrația liberală

Cazul Spitalului Județean Reșița este unul școală. Aici putem vedea implicarea politicului în administrația sanitară și dezastrul creat.

Directorul medical al Spitalului Județean Reșița este Jaro-Norbert Marşalic, ocupantul primului loc pe lista PNL Caraș-Severin pentru Camera Deputaților. În prezent, domnul Marșalic este și consilier județean, tot din partea Partidului Național Liberal.

Citește și: Cum a cinstit Dominic Fritz memoria lui Ferdinand cel Loial

Deși era perfect conștient de dezastrul din Spitalul Județean, în urmă cu câteva zile, domnul Marșalic declara pentru un ziar local:

”Sunt medic chirurg și director medical al Spitalului Județean și am demonstrat că putem în echipă să facem față chiar și celei mai mari crize medicale.

Grija față de pacient trebuie să iasă din zona declarațiilor de intenție, prin măsuri concrete care să vizeze inversarea piramidei serviciilor de sănătate, prin consolidarea medicinei primare și ambulatorii și asigurarea sustenabilităţii sistemului de medicină de urgenţă.”

Practic, în timp ce pacienții se zvârcoleau dezbrăcați pe holurile spitalului, domnul Jaro-Norbert Marşalic vorbea în presă despre ”grija față de pacient”.

Acum, după apariția imaginilor, domnul Marşalic așteaptă controale din partea colegului de partid, Nelu Tătaru și amândoi promit condiții mai bune în viitor.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Unui candidat PMP medicii i-au pus masca de oxigen
Mihai Neamțu, candidatul PMP la Camera Deputaților în județul Timiș, a făcut un LIVE din ...