Femeia ucisă la Capitoliu, veterană de război. 14 ani de front

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Presa de peste Ocean a descoperit că femeia ucisă ieri în timpul asaltului demonstranților asupra Capitoliului a fost militar activ timp de 14 ani, fiind luptătoare în Irak.

Ashli Babbitt a avut o carieră militară de succes sub steagul american. Ea era o trumpistă convinsă. A venit  dinSan Diego, în sudul Californiei, cu soţul său care a descris-o ca „o partizană hotărâtă a preşedintelui Trump”. În ce îl priveşte pe soț, el nu a mers la Washington pentru a manifesta.

citește și: Anarhiștii au luat cu asalt Congresul american. Stare de asediu, în Washington

În cursul asaltului asupra Capitoliului, poliţiştii au rănit o femeie după ce au tras în plin asupra ei cu gloanțe, chiar în interiorul Capitoliului. Ea a decedat la puţin timp după ce a fost împuşcată, a afirmat şeful poliţiei din Washington, fără să ofere vreun detaliu despre circumstanţele tragediei sau autorul focului de armă.

Pe contul său de Twitter, Ashli Babbitt se prezenta ca o „veterană” şi „libertariană”, afişându-şi dragostea pentru ţara sa. Recent, ea a retransmis numeroase mesaje de pe Twitter ale unor persoane care mergeau la Washington pentru a manifesta la apelul lui Donald Trump.

Citește și: Cât de putrede sunt elitele lumii? Labirintul lui Zafón

Zborul avionului cu care trebuia să plece spre Washington s-a anulat. A scris pe twitter că nimic nu o poate opri pentru a ajunge la mitingul de susținere a lui Trump.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mirel Curea: Castori, indieni, Rambo au intrat în Capitoliu mai lejer decât în Disneyland
Jurnalistul Mirel Curea, un pamfletar de excepție, s-a întrebat pe facebook de ce castorii, indienii ...