Despre vaccinul împotriva Covid-19

Cosmin Ionescu ACTUALITATE OPINIE SOCIAL

Atât de multă forfotă, atâta reclamă în toată media, atâtea resurse consumate, atâtea spoturi publicitare pentru acest vaccin revoluţionar, „vaccinul este superb din punctul de vedere al modului în care a fost conceput,” afirma domnul doctor Adrian Streinu Cercel. Altă personalitate afirma ”un produs bun pentru omenire nu are nevoie de atâta promovare.”

Mai mult, toata promovarea, consumul enorm de resurse, îndemnul media, prezintă faptul  că majoritatea doctorilor de renume au făcut public doar afirmaţii despre vaccinare fără să facă şi practic vaccinarea în faţa camerelor de luat vederi.

Citește și: Alin Nica trimite un specialist “BIG FOUR” la finanțe

Campania Covid-19 cuprinde si răstigniri publice a celor care refuză sa creadă în această boală, tocmai pentru a convinge publicul larg că oamenii care nu respectă regulile impuse de sistem, pot muri, chiar si mari personalități cum a fost actorul Bogdan Stanoevici, un opozant al campaniei Covid-19, care s-a stins marti 12.01.2021, în urma unei suferinţe îndelungate, după ce a fost intubate.Deontologul, Victor Rebengiuc, revoluţionar #Rezist, coleg de breaslă cu actorul decedat este de părere că Bogdan Stanoevici a fost răpus de COVID-19, în niciun caz de infecția nosocomială cu care s-a contaminat în spital. Actorul octogenar, nu înțelege de ce mulți români nu țin cont de sfaturile oferite de specialiști, cu privire la pandemie. El susține că Bogdan Stanoevici a căutat să se infecteze cu COVID-19, din moment ce au existat momente în care nu a purtat mască de protecție, potrivit regulilor impuse de autorități. Am câteva neclarități legate de această pandemie și de vaccinul împotriva Covid-19:

– de unde a apărut virusul SARS-CoV-2 si cine este responsabil pentru asta?

– este natural sau creat în laborator?

– de unde știau apologeţii vaccinării de apariția virusului, anterior pandemiei, cu mulți ani, anterior?

– de ce să vaccinăm toata populația, dacă rata mortalităţii este de 0,01% ?

– de ce ţoți cei care ne propun vaccinarea nu se vaccinează în direct, cu vaccinuri alese de oameni independenți de sistem pentru a risipi îndoiala și a dovedi buna credință?

– de ce să ne vaccinăm cu un vaccin care este încă în studiu clinic până în 2023?

– de ce nu există responsabilitatea, în cazul reacţilor adverse a celor care au creeat și pomovat vaccinul ci doar al celor care se vaccinează?

– sunt vaccinurile propuse vaccinuri reale sau terapii genetice și pentru ce conţin elemente manipulate genetic si nanoparticule ?

– ce conțin nanoparticulele din vaccin?

– de ce în prospectul vaccinurilor se spune că nu toate persoanele vaccinate vor avea imunitate, nu se știe durata protecţiei oferite de vaccin si va fi determinată prin studii clinice ulterioare, nu se știe interacţiunea cu alte medicamente sau tratamente în bolile cronice, nu se cunoaște eficacitatea, siguranța și imunogenitatea la persoanele cu probleme imunitare, nu se știe reacţia vaccinului la persoanele cu tratament anticoagulant, hemofilie, trombocitopenie, nu se știe reacția la femeile însărcinate și asupra dezvoltării embrio-fetale sau dacă ajunge în laptele matern sau are influență asupra FERTILIŢATII umane?

– cum să vaccinezi miliarde de oameni cu un vaccin testat clinic doar pe 21.744 de pacienți în prima fază și 19.067 pacienți, în faza a II-a, într-o perioadă redusă de timp, de zile sau poate luni?

– care vor fi efectele secundare ale vaccinului de tip mARN mesager, asupra organismului uman peste 1 -10 ani?

citește și: Doi consultanți independenți au reușit tranzacția anului. O firmă românească, vândută celui mai mare grup european, din domeniu

– cine garantează că vaccinul inoculat nu produce modificări în nucleul celulelor ci doar în citoplasmă, în ADN-ul  si genomul uman, cu consecinţe grave asupra sănătății în viitor, dacă nu există responsabilitatea creatorilor și a factorilor ce îl promovează?

– de ce să plăteasca statele lumii (adica tot noi, poporul), eventuale reacţii negative cu urmări grave asupra organismelor umane (boli autoimune, sterilitate, cancere, etc.), Marea Britanie si  S.U.A au plătit zeci de miliarde de dolari despăgubiri, în urma consecinţelor medicale grave, cauzate de vaccinuri?

– de ce să purtăm mască daca virusul SARS CoV 2 are dimensiuni de 0,12 microni, iar orificiile măștii purtate sunt de 0,20 microni ?

– de ce să respectăm distanţarea socială dacă virusul nu este un păduche sau purice care să sară 1,5 sau 2 m, ci se deplasează prin aerosoli?

– de ce să închidem bisericile și pieţele, dar să menținem mall-irile multinaţionalelor?

– de ce toata lumea de pe planetă a sărăcit, dar și-au triplat afacerile doar cei implicați în pandemie și vaccinare ?

citește și: Originea vaccinului anti-COVID al soților germani, de origine turcă

de unde sunt atâția bani pentru susținerea pandemiei, a activiţătilor medicale, a serviciilor sociale, a economiilor închise, dacă totul este în lockdown?

– dacă banii împrumutați sunt bani purtători de dobândă, de unde provin, cine sunt creditorii și ce dobânzi se practică?

– de ce toate guvernele lumii au procedat în același mod, cu aceeași metodologie medicală, socială, politică, economică, la ordinul cui?

– de ce se încearcă eliminarea banilor pe suport de hârtie și monitorizarea tuturor tranzacţiilor?

– de ce s-au închis afacerile micilor producători și intreprinzători, dar afacerile multinaţionalelor au rămas deschise și prospere?

Citește și: Cât de putrede sunt elitele lumii? Labirintul lui Zafon

– de ce nu se promovează tratamente de fortificare a sistemului imunitar și antivirale naturale, știind că furtuna de cytokine, declanșată de virus, provoacă o dereglare completă a sistemului imunitar, ce contribuie la proliferarea infecţiei virale în plamani și conduce la moarte?

– când în istoria omenirii a existat un virus de tipul corona care să ucidă doar bătrânii și bolnavii cronici ?

– cum să se producă trecerea virusului de la pangolin și liliac, când se cunoaște că mutațiile se produc în sute sau chiar mii de ani și sunt aproape imposibile?

– de ce marile epidemii apar fix la 100 de ani, ciuma la 1720, holera la 1820, gripa spaniolă la 1920, Covid-19 la 2020?

– de ce virusul a apărut în Wuhan, locul unde există un laborator ce studiază coronavirusurile ?

– de ce sunt oamenii ținuți în casă, știindu-se impactul lipsei de comunicare, socializare asupra psihicului uman și în special al copiilor?

– de ce oameni care sunt declarați transhumaniști și eugeniști sunt implicați în crearea de vaccinuri care să eradicheze Covid-19?

– dacă vaccinul nu este și nu va fi obligatoriu, de ce se încearcă condiționarea libertății umane, dreptul la libera exprimare (cenzurata actual de Big Tech și media), dreptul la libera deplasare, dreptul de a accepta sau decide în legătură cu o procedură medicală, dreptul la muncă, la asociere de inocularea acestuia?

– ce înseamnă Marea Resetare promovată de Forumul Economic de la Davos și de ce este soluţia imediată, întâmplătoare, dar bine organizată referitoare la  criza pandemică?

– ce a vrut să spună patriarhul globalizării, Klaus Schwab, referitor la necesitatea comuniunii identității fizice umane cu cea biologică și cea digitală?

– ce înseamnă propunerea domnului Klaus Schwab în legătură cu societatea viitorului care seamănă izbitor cu comunismul din România lui Ceauşescu:

Incluziune socială

Egalitate între indivizi

O altă organizare socială decât cea capitalistă

O monedă mondială comună. unică, electronică

Un guvern mondial

A IV-a revoluţie industrială

Dispariţia statelor naționale

Venitul minim global garantat

Renunțarea la proprietăți

Bunurile se transformă în servicii

Dispariția tehnologiei clasice, a motoarelor pe combustibili fosili

Renunțarea la libertățile individuale, identităţile naționale  pentru binele global (cine îl stabilește?)

Omul fiinţă digitală prin reunirea identităţilor fizice, biologice și  digitale

Monitorizarea continuă și renunțarea la intimitate personală

În final, această problemă a vaccinării este una etică și morală care ține de fundamentul și resortul interior al fiecărei persoane conștiente și suverane care în cunoștinţă de cauză și informată de beneficiile și consecinţele unui act medical consimţit, nu obligatoriu este doar o alegere personală, iar eu nici nu recomand acceptarea, nici refuzul vaccinului, ci doar ridic nişte semne de întrebare ale propriei mele constiinţe si vă îndemn să vă manifestaţi eul suveran propriu pentru că suntem o creaţie a lui Dumnezeu, dăruiţi cu liber arbitru si conștiință și nimeni nu ar trebui să ne impună nimic. Exist, mă îndoiesc, gândesc, cum afirma Descartes (cogito, ergo sum) și asta mă defineşte ca fiinţă umană. Deci, facă-se voia voastră!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Stelian Tănase: Alegerea lui Rareș Bogdan președinte al PNL ar fi o cacealma penibilă.“ Dacă se întâmplă totuși, am ști de pe acum cine pierde alegerile din 2024”
Odată cu autdetonarea în emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Aleph News, Rareș Bogdan a ...