Cine este noul viceprimar al Timișoarei? Ce va face cu Poli? Cu Arena?

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Cosmin Tabără – Amânar, avocat de profesie, soțul campioanei olimpice de gimnastică Simona Amânar, fiul fostului ministru PDL al agriculturii, Valeriu Tabără, a fost ales, după patru luni de negocieri, între PNL și USR-PLUS, în al al doilea post de viceprimar al municipiului Timișoara. El îl va seconda pe Dominic Fritz pe probleme de infrastructură sportivă, poliție locală și patrimoniu. Face parte din PNL.

Dacă președintele Consiliului Județean Alin Nica a început demersurile pentru construcția noii arene sportive pe vechiul amplasament al stadionului “Dan Păltinișanu,” suporterii echipei Poli Timișoara așteptau cu sufletul la gură desemnarea unui responsabil pentru sport ;i la municipiu.

citește și: Alin Nica trimite un specialist “BIG FOUR” la finanțe

Din păcate, așa cum a și declarat, nu este adeptul finanțării echipei de fotbal din bani publici. “Am avut o discuție cu domnul Gheorghe Hagi, el susținea că primăria trebuie să susțină în totalitate un club și ne-am contrazis. Mă voi întâlni din nou cu el și o să îl rog să spună cu ce l-a susținut pe el primăria Ovidiu, el a câștigat campionatul și a mers în cupele europene, nici măcar drumul de acces nu l-a făcut”, a declarat ieri Tabără-Amânar, avocatul care și-a luat și numele nevestei.

În tot ce face în domeniul infrastructurii sportive se va consulta cu soția sa, fostă campioană olimpică. Din partea lui, publicul așteaptă fermitate în ceea ce privește construcția unei infrastructuri sportive.

Prin alegerea sa de către o majoritate consistentă a Consilului local, tensiunile dintre PNL și USR-PLUS s-au mai diminuat, susțin surse liberale.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Inspectorul șef al județului Brăila taie numărul de clase de la licee și le mărește acolo unde e profesor
Noul șef al Inspectoratului Școlar Brăila, Cătălin Canciu, pus de PNL, stârnește scandal în învățământul ...