Românca, patroană de Bistro în Bologna, recompensată de Arhiepiscopia Catolică

Marius Ghilezan ACTUALITATE INEDIT SOCIAL

Născută în Bărticești, județul Neamț, Maria Blaj a muncit ca îngrijitoare într-o familie de bătrâni. Din banii economisiți, și-a deschis un Bistro la Bologna.

Rapidistă înfocată, i-a dat numele de Bistro Rapid. S-a bucurat în 2011, când echipa din Giulești, antrenată pe atunci de Răzvan Lucescu, prezentă în urbe pentru un meci amical, a venit la ea să guste din produsele ei de patiserie. A fost onorată și de prezența consulului general, Eugen Șerbănescu.

Din martie, de când a început pandemia, se trezește la 4 dimineață, în fiecare zi, pentru a le duce medicilor și personalului medical din Spitalul Sant’Orsola de mâncare.

citește și: Scriitorul Alex Tocilescu îl întreabă pe Năsui: e ok cu securiștii?

I-a îndemnat și pe alți patroni să facă la fel, pentru că “toți au materii prime, decât să expire mai bine le dăm celor cu nevoi.”

Pentru altruismul său, Arhiepiscopia Catolică din Bologna a recompensat-o cu premiul solidarității 2021, ”Padre Marella,” informează Gazeta Românească.

Padre Marela a fost un preot care a slujit persoanelor defavorizate. Pentru modul cum și-a trăit viața și pentru tot sacrificiul, Biserica Catolică l-a ridica, în anul 2020, la rangul de Fericit. În calendarul catolic e sărbătorit pe data de 6 septembrie.

citește și: THE ECONOMIST: “Din cauza eurocraților, ROMÂNIA va întârzia imunizarea”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum face Paul (26 de ani) MILIONUL din zmeuriș
Paul Căpușan și Delicium sunt două branduri cunoscute în Cluj. La doar 26 de ani, ...