BOMBA SERII / Vlad Voiculescu nu are studii superioare, gen Bologna

Andrei Marcu ACTUALITATE INVESTIGAȚII investigatii POLITIC Principal

Ziariștii de la Criterii.ro au luat urma diplomelor de la Viena ale lui Vlad Voiculescu, ministrul care a reușit să-și termine, probabil la seral, facultatea de economie din Viena în 11 ani, desi criteriile Bologna vorbersc de trei.

Dacă la întrebarea de ce nu a fost exmatriculat “boierul,” așa cum îi spunea colegii de liceu, încă de pe vremea când își petrecea vacanțele la Pucioasa? Aici nu găsim răspunsul.

În România mai puțin educată, Alenn Coliban, actualul primar userist al Brașovului, a fost exmatriculat doar pentru două exemene nedate.

Citește și:

Crezul candidaților USR-PLUS: “Fără STUDII, ajungem DEPARTE”

Dar o fi Viena mai cu moț, dar la Vlad Voiculescu nu prea pușcă diploma, apărută ca o adeverință în spațiul public.

Ziariștii de la Criterii.ro au contactat profesorul Gerhard Speckbacher. “Programul Meisterklasse Osteuropa (High-Potentials 1-jähriges Programm der Wirtschaftsuniversität Wien und BA), dar conform https://search.obvsg.at/ (site unde se pot verifica diplomele în Austria) dl. Vlad Vasile Voiculescu face doar un curs magister în 2011, iar documentele prezentate în spațiul public sunt doar o notificare primită de la Universitate. Domnul Voiculescu a povestit cum a terminat Universitatea din Viena în 11 ani și a refuzat să prezinte o fotografie cu diploma de licența,” îi scrie jurnalistul profesorului.

Vrei să-ți promovezi produsele? Pe whitepress, echipe de jurnaliști profesioniști vor scrie pentru tine!

Univ.Prof. Dr. Gerhard SpeckbacherMeisterklasse Osteuropa” este un program separat de 1 an pentru studenți talentați din Europa de Est, care nu este oficial diplomă, dar toți studenții care finalizează cu succes acest program (precum domnul Voiculescu) primesc un certificat. După cum se poate vedea din „Diplomurkunde”(certificatul) pe care l-ați atașat, domnul Vlad Vasile Voiculescu a finalizat cu succes „Diplomstudium Betriebswirtschaft”.

 

„REFORMA” USR-PLUS / Avea conturile blocate și va administra miliardele statului

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dezastrul nuclear, ascuns de sovietici, dezvăluit de BBC
Postul britanic de televiziune BBC a dezvăluit recent că în 1957 a avut loc un ...