Codrin Ștefănescu: Sistemul vrea exterminarea lui Liviu Dragnea

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După o nouă vizită la închisoarea Rahova, unde este încarcerat fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, ex-secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că i se încalcă drepturile în pușcărie, iar Sistemul vrea să-l ”extermine, să-l umilească”.

CITEȘTE ȘI: Scandalul diplomei lui VLAD VOICULESCU ia amploare

”PSD parcā s-a prăpădit! Nu țipā, nu ia poziție, nu existā! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se incalcā toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astāzi am fost sā-l vād pe Liviu Dragnea! Și am aflat cā i se refuzā in continuare dreptul la muncā, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru cā fiecare zi de muncā inseamnā un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor sā-l ținā acolo, sā-l umileascā, sā-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua sā-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Măștile cu supapă nu te protejează de coronavirus
Organizațiile internaționale de sănătate au recomandări stricte privind măștile care sunt eficiente în pandemie. “Măștile ...