Planul lui Biden seamănă cu cel al PSD, susține Marcel Ciolacu

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

PSD a propus încă de anul trecut un plan de relansare economică prin atragerea masivă de fonduri europene și o mai corectă colectare a taxelor.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparație între planul de relansare economică al președintelui SUA Joe Biden și cel al social-democraților din România.

Ciolacu spune că multe dintre măsuri sunt similare.

citește și: Fabricat în S.U.A.: Socialism pentru bogați. Capitalism pentru ceilalți

„Așa arată planul Biden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susținute și prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noștri în aceste zile. Oare președintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei? Oare democrații americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă? Sau poate acesta este răspunsul CORECT pe timp de criză? Sunt sigur că premierul Cîțu, școlit în Statele Unite, va ieși azi și va da de pământ cu #socialiștii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerității!”, scrie Ciolacu, pe Facebook.

[Încă de anul trecut, PSD a anunțat planul său pentru ieșirea din criză: “Impozit pe venit zero la salariul minim, PIB de 300 mld. euro în 4 ani şi menţinerea taxelor actuale. Salariul minim ar urma să ajungă până în 2024 la aproximativ 2.050 de lei net şi salariul mediu la 4.100 de lei net”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un astronom celebru a găsit probe ale civilizației extraterestre
Un obiect lung de 400 de metri, în forma unui trabuc, care s-a apropiat foarte ...