Fritz se laudă cu proiectele guvernului. Timișorenii vor stadion

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Din cota defalcată a TVA-ului, din bugetul de stat, Timișoara a primit 28 MIL de lei, mai puțin decât Brașovul, 29,5 MIL de lei.

Primarul în funcție, Dominic Fritz prezintă această finanțare drept o victorie, în condițiile în care Alina Gorghiu, senator PNL, s-a bătut pentru oraș, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

citește și: DEZVĂLUIRI / Dominic Fritz a lucrat la GIZ Gmbh, agenție a spionajului german. De ce nu lămurește situația?

Întrebat de ce are atât de multe drumuri la București, Fritz a spus că a deblocat, împreună cu ministrul Cătălin Drulă, proiectul sectorului lipsă din autostrada Lugoj-Deva, care are prevăzută o finanțare de 1,2 miliarde de lei și un termen de finalizare în 2024, autostrada Timișoara-Moravița, proiect care anul acesta va primi de la Ministerul Transporturilor 4,8 milioane de lei pentru documentație, centura Timișoara Sud, aflată acum în construcție, și care primește anul acesta 100 de milioane de lei. Finalizarea lucrărilor este prevăzută să fie anul viitor.

Citește și: Vrăjitorul Dominic Fritz, noul Merlin

“În fine, ultimul tronson al centurii ocolitoare a orașului, Timișoara Vest, care ne va scăpa de mare parte din traficul greu din oraș, primește și el bani pentru studii, mai exact 2,3 milioane de lei”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de socializare.

Timișorenii îl amenință că vor tăbărî peste el, pentru că nu și-a propus să construiască stadionul mult așteptat.

citește și: Şpuţăr în Germania, bun de primar în România

“O să te trezești în vară că o să conduci primăria de acasă, că la primărie în față o să fie zeci de mii de oameni ce-ți vor cere STADION! Infrastructura Sportivă este 0 în TIMIȘOARA! Trezește-te si nu mai evita subiectul!”, îi scrie Mircea Munteanu, unul dintre fanii lui Poli Timișoara. Potop de comentarii s-au prăvălit peste edil.

Dominic Fritz se laudă cu obiectivele guvernului.

„Rușinică,” îi scrie Robu

“Ce ați deblocat dv, d-le Fritz?! Nu era niciun blocaj, proiectul e în aceeași situație cu celelalte ce țin de CNAIR, a fost dus la finanțare prin demersurile mele întinse de-a lungul celor 8 ani, iar acum e în jurisdicția CNAIR, cu finanțare asigurată, fără nicio treabă cu Primăria! De cuvântul “rușinică”, ați auzit, d-le Fritz?! De fapt, pt dv trebuie folosit altceva, se exemplu “rușinoaie” sau “rușinoacă”, dar… niciunul nu sună deloc bine!”, scrie Nicolae Robu, fostul primar liberal al Timișoarei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Serviciul secret al Austriei destructurează rețeaua negaționiștilor pandemiei. Liderul mișcării, amenințat
Serviciul federal pentru protectia constitutiei (BVT) din Austria detașează agenți în 82 de magazine, unde ...