VIDEO / Bulibașa Pletoșilor și-a transmis LIVE moartea prin facebook

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

Bulibașa Marcel Codreanu, liderul romilor care-și zic pletoși, și-a pierdut viața ieri, în timp ce transmitea un mesaj comunității sale.

Aflat pe o terasă din Mărășești, a fost lovit mortal de roata desprinsă în mers de la un camion. Era un lider respectat al comunității romilor din Vrancea, susține Monitorul de Vrancea.
Conform IPJ Vrancea, din cauza unor defecțiuni tehnice, roata din spate a camionului s-ar fi desprins în mers și l-ar fi lovit pe bărbat.

citește și: Două bănci străine, scutite de plata a 400 MIL de lei. Steven van Groningen a rezistat cu succes în piață la proteste

Conform Agerpres, Marcel Codreanu se afla în dialog cu membrii comunității romilor tradiționali, fără să știe că, de fapt, avea să își transmită în direct, ultimele secunde din viață.

„Marcel Codreanu era un lider al romilor tradiţionali din Vrancea, în jur de 1.000 de persoane, aşa numiţi pletoşi. Era presbiter în biserica penticostală şi judecător în staborul ţigănesc. A fost şi vicepreşedinte la Partida Romilor Pro-Europa până în 2016. Ne pare rău pentru această întâmplare nefericită. A fost un om care a ţinut sub control situaţia romilor pletoşi, chiar şi pe timpul pandemiei, când i-a îndemnat să respecte regulile care au fost date. Chiar şi când s-a întâmplat tragedia acesta era live pe Facebook, avea o discuţie cu membrii din comunitatea dânsului. Era tot timpul în mijlocul lor şi îi îndemna mereu pe aceştia să stea liniştiţi şi să urmeze calea domnului”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, Constantin Toader.

citește și: Posibilul contracandidat al lui ORBAN, Florin Cîțu, ajunge în Vrancea într-un moment politic nepotrivit

IPJ Vrancea a anunțat că se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alin Nica îl bagă pe Dominic Fritz „în ședință”
Lanțul de iubire dintre PNL și USR-PLUS pare că s-a frânt datorită carantinei impuse de ...