Clotilde Armand a cerut ca străzile să fie curățate mai rar / “Frăția PSD-PNL” a trimis-o la plimbare

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Două proiecte de hotărâri ale Consiliul Local Sector 1, initiate de primarul Clotilde Armand, au fost respinse de noua alianță PNL-PSD.

Una se referea la propunerea aberantă de reducere a frecvenței de salubrizare a străzilor, pe tot anul în curs și a doua de conferire Consiliului local a dreptului de control asuprea cheltuielilor nete necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare de către operatorul Romprest Service SA.

Pentru primul proiect s-au înregistrat 12 voturi „pentru”, 2 „împotrivă” şi 12 abţineri, iar pentru cel de-al doilea 12 voturi „pentru”, 6 „împotrivă” şi 7 abţineri, nefiind întrunit numărul necesar pentru adoptare.

citește și: Când va fi vacanța de Paște? Ministrul educației aduce bucurie elevilor

„Frăţia în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD şi au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei să pui în aplicare legea, dar PNL şi PSD nu te lasă. (…) Practic, aceşti consilieri PNL şi PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice. Iar eu voi depune o plângere penală împotriva tuturor consilierilor care refuză să respectăm legea'”, a scris primarul Clotilde Armand, pe Facebook.

Ea a spus, în şedinţă, că este exclus ca autoritatea locală să plătească unui operator de salubritate o treime sau un sfert din buget.

Firma Romprest are facturi neachitate de peste 100 de milioane de lei. De la preluarea mandatului, Clotilde Armand refuză să plătească.

Surse din cadrul alianței USR-PLUS susțin că ea ar vrea să aducă un alt operator privat, de preferință francez.

desen realizat de Ștefan Popa Popa’S

AGROLAND AGRIBUSINESS oferă dobânzi mai bune decât TITLURILE DE STAT

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VIDEO / Orban, despre Rareș Bogdan: Nu am crescut eu șarpele la sân
Denise Rifai l-a pus aseară pe Ludovic Orban în situația de a recunoaște, pentru prima ...