Tartorul banilor europeni, muzica și dansul Ninja

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Cristian Ghinea are un plan serios de construire a unei rețele de influență pe banii europeni, avea să ne avertizeze recent Alina Mungiu.

Pentru ca treaba să meargă strună, ministrul fondurilor europene, a adus un fost profesor de muzică, pe post de dirijor al corului funcționarilor publici.

În spatele Comisia “Anti Dosar,” a cărei șefă va fi Cătălina Bădoiu, secretar de stat la MIPE, va fi noul ninja, așa cum a promis ministrul Ghinea.

“Am fi putut să îi spunem și Comisia Anti Dosar cu șină la Fonduri Europene, dar era păcat să nu continuăm tradiția Comisiei de Tăiat Hârtii 1 pe care am înființat-o la Cancelaria Guvernului în 2016 și a Comisiei de Tăiat Hârtii 2 pe care am înființat-o în USR PLUS”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

“E vremea schimbării în bine, a concentrării pe rezultate care contează și nu pe teancuri de bibliorafturi cu hârțoage pentru argumentarea muncii,” a scris noul Ninja pe pagina de facebook.

În încercarea de debirocratizare se ascunde, însă, intenția ministrului de a controla totul, ne explică un director din minister.

citește și: Consilieră atee a USR+, desant cu jandarmi, la hotelul sponsorului Timișoara Sarances

Noua șefă pe debirocratizare a fost și evaluator al proiectelor culturale la AFCN.

Două mastere pentru un nume cu renume

Pentru corecta informare a cititorului trebuie spus că Bădoiu s-a specializat în achiziția de fonduri europene, a fost lector la firma unui pesedist și a coordonat strategia de dezvoltare a orașului Giurgiu, tot sub vremuri pesediste.

Citește și: VIDEO / Orban, despre Rareș Bogdan: Nu am crescut eu șarpele la sân

La maturitate și-a luat două mastere, unul în Management Bancar, un program de 1 an, din 2007-2008, dizertația susținând-o în februarie 2009, iar altul în domeniul “Economie Internațională și Afaceri Europene” la Academia de Studii Economice, București.

Bădoiu e recomandată ca expertă în fonduri europene de către CV-ul ei stufos.

Însă, fosta profesoară de muzică, ajunsă lector pe programe europene, s-a vârât în Ministerul Fondurilor Europene nu ca specialistă, tehnocrată, ci ca membră a USR, unde va prelua și activul și pasivul, vorba consultantului economic.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Scandalul monstru de la Timișoara s-a încheiat cu suspendarea actriței USR din rolul de comisar
USR Timiș a luat decizia de a o suspenda pentru un an de zile pe ...