Adrian Năstase face praf comunicarea PSD în cazul Ordonanței urșilor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul președinte al PSD s-a enervat după ce a citit comunicatul PSD despre Ordonanța “ticăloasă a guvernului,” pentru „decimarea în masă a urșilor bruni”,așa cum susține comunicatul PSD, de parcă simbolul social democraților e ursul.

Printr-o postare pe blogul său, fostul președinte al Asociației Vânătorilor și Pescarilor din România, Adrian Năstase, se întreabăEste PSD în buzunarul lui Agent Green?” Și a făcut o serie de comentarii spinoase pe baza atributelor folosite de departamentul de comunicare al PSD, departament condus de un acoperit SRI.

Puștile miloase ale AGENTULUI SRI de la comunicare

„Bătaia puștilor nemiloase ” – expresia nu e din “Moartea căprioarei.“” “Împărtirea în puști nemiloase și puști miloase pare o descoperire mai recentă a social-democrației”, crede fostul președinte al PSD.

Acoperitul SRI, care folosește expresie tipic vadimistă: „OUG-ul ticălos”, nu știe că „urșii sunt  simbolul Rusiei, nu ai României”.

„Uciderea lui Arthur a fost doar începutul”, este scrierea milosului din pântecul comunicării pesediste. “Înțeleg că acel episod a fost foarte dureros pentru PSD. Arthur pare că a fost foarte apropiat de partid”, ironizează Adrian Năstase.

citește și: Guvernul de dreapta de la Atena a deschis trei mine de aur, zinc și cupru

Năstase îi trimite pe comunicatori să hrănească urșii

„Împușcarea la liber”, expresia comunicatorilor (ne)vânători de la PSD, e pe invers “Poate că cei care au scris textul ar fi trebuit să citească OUG pentru a vedea condițiile extrem de restrictive. E aproape la fel ca la vânătoarea de licurici – numai unii au voie”, notează deloc parcimonios fostul mare vânători.

Fostul premier social democrat propune ca partidul să dea bani celor de la comunicare și să meargă în pădure să dea de mâncare urșilor.

“Mi-e greu să înțeleg acest mod de abordare. Știu că stânga europeană iubește ecologismul, progresismul, LGBT dar cred că stânga românească ar trebui să-și construiască propriul mesaj. Mai ales că s-ar putea să avem alegeri prezidențiale anticipate”, a tras simandicos concluzia în final fostul premier.

Cîțu, în revista Grinnell College: „trebuie să luptăm pentru drepturile gay-ilor și ale lesbienelor”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Magistrații bucureșteni distrug aura lui Cătălin Tolontan de mare jurnalist de investigație
Cătălin Tolontan a fost învins de justiția statului de drept pe care o clamează. Daniel ...