Primarul userist al Bacăului și-a angajat fictiv prietenul de păcănele

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

DNA a trimis în judecată pe amicul de păcănele, Avram, al primarului Bacăului, Lucian Stanciu –Viziteu, pentru că și-a luat bani de la Camera Deputaților, fără a merge la serviciu. În plus, a fost angajat de Viziteu, pe vremea când era vicepreședinte al Camerei Deputaților pe un post cu studii superioare, el neavând așa ceva.

„Se pare că jocurile de noroc nu sunt singura pasiune a celui care conduce, astăzi, destinele Bacăului, aceasta fiind concurată cu succes de patima angajărilor ilegale/fictive, realizate cu concursul acestuia de pe vremea când Viziteu ocupa una din cele mai înalte demnităţi în fruntea statului român, cea de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor”, acuză senatorul PSD Cristina Breahnă-Pravăţ, potrivit Ziarului de Bacău.

”Dovada o reprezintă angajarea unor sfertodocţi, fără studii superioare, în posturi cheie ale Camerei Deputaţilor, mai exact o normă întreagă pentru amicul fără şcoală Avram, în cadrul Departamentului Secretariatului Tehnic al Direcţiei Secretariate Tehnice, Registratură şi Arhivă – Cabinet Vicepreşedinte Lucian Stanciu -Viziteu, în baza solicitării acestuia din urmă”, afirmă Cristina Breahnă-Pravăţ.

Primarul userist al Bacăului nu s-a dezvățat de păcănele

„Viciul e viciu şi acesta a continuat în formă agravată, după ce Viziteu a ajuns primarul Bacăului, când a “uitat” că serviciul resurse umane al Camerei Deputaţilor a refuzat angajarea lui Avram pe un post cu studii superioare, din cauză că nu le avea: astfel, a ordonat angajarea amicului de păcănele chiar la propriul cabinet de primar, pe un post pentru care studiile superioare erau obligatorii. Chiar dacă Viziteu e complet pe din afara competenţei administrative, dovedind o nepricepere strigătoare la cer, refuz să cred că are memoria atât de scurtă încât să fi uitat, în doar câteva luni, că neşcoliţii pe care i-a angajat la Camera Deputaţilor au rămas la fel de neşcoliţi şi după ce el a ajuns primar”, mai spune demnitarul pesedist.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un consilier USR-PLUS demisionează pentru că l-a înjurat pe Allen Coliban. ”Am dat puțin crucea jos, pentru că devenise prea grea,” susține el
Nelu Corbu era șeful grupului de consilieri locali ai USR-PLUS, până când un coleg l-a ...