Elevii din județul liberalului Gheorghe Flutur sunt invitați la un concurs de desenat fluturi

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

“Fluturii, picături de culoare” este noua temă de educație muzeală a Muzeului Național al Bucovinei, din subordinea Consiliului Județean Suceava, condus de Gheorghe Flutur.

 Acțiunea este adresată preșcolarilor și elevilor. Cele mai frumoase specii de lepidoptere conservate, păstrate cu mare grijă în Depozitul de Entomologie al Muzeului de Științele Naturii din Suceava, sunt aduse în fața publicului de către Specialiștii Biroului Științele Naturii și cei ai Biroului Educație, Marketing și Comunicare, conform stirisuceava.net.

“Proiectul educațional, vă propune și un atelier de creativitate on-line, invitându-i pe cei doritori să realizeze desene, inspirate de coloritului speciilor de fluturi descriși pe pagina de facebook a Muzeului de Științele Naturii din Suceava, utilizând acuarelele (picături de culoare) sau alte tipuri de culori” se mai spune în anunț.

citește și: Guvernul german a scos impozitul pe energie și dă bani pentru izolarea caselor

„Desenele create (pe care vă rugăm să treceți numele, școala, clasa) vor fi transmise pe Messenger către pagina de Facebook a Muzeului de Științele Naturii Suceava sau prin e-mail la marketing@muzeulbucovinei.ro, până la sfârșitul lunii noiembrie 2021, urmând a fi postate și ulterior expuse la Muzeul de Științele Naturii”, se mai spune în comunicat.

Muzeul Bucovinei din Suceava a devenit, în mandatul ministrului sucevean, Bogdan Gheorghiu,  Muzeul Național al Bucovinei, prin aprobarea în ședința de Guvern a Hotărârii de schimbare a denumirii.

„Succesul pentru obținerea statutului și denumirii de Muzeu Național se datorează în primul rând echipei manageriale a Muzeului Bucovinei și a parteneriatului cu Consiliului Județean Suceava, reprezentată de președintele Gheorghe Flutur,” a declarat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, la acea dată presei locale.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alina Mungiu Pippidi îl propune premier pe Raed Arafat
Politologul ieșean Alina Mungiu Pippidi solicită măsuri mai dure pentru prevenirea pandemiei. Ea consideră că ...