Alin Nica face plângeri penale împotriva celor care țin timișorenii în frig

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Președintele PNL Timiș, Alin Nica anunță că va reclama ”la toate instituțiile de control” și va cere verificarea situației de la Colterm. “Cineva trebuie să plătească, acolo e un caz de abuz în serviciu și neglijență, spune liberalul”, ar fi spus Nica, potrivit debanat.ro.

Ca obiect principal al acțiunii este plata unei amenzi de 21 de milioane de euro pentru neachitarea certificatelor verzi ale Colterm.

Colterm este principalul furnizor de căldură și de apă caldă. Peste 50.000 de familii (aproape jumătate din orașul Timișoara) se încălzesc de la acest furnizor.

Ce pățeau Ciuhandu sau Robu dacă făceau această greșeală?

”Acțiunea aceasta cu Colterm este doar cireașa de pe tort, dar arată lipsa de pregătire a actualei administrații din Timișoara, o spun cu toată sinceritatea și părere de rău. Nu mi doresc ca aceștia să fie patru ani pierduți de Timișoara. Nici Robu, atât de hulit de USR, nici Ciuhandu, nu au lăsat timișorenii în frig”, a declarat Nica, în cadrul unei emisiuni TV.

El acuză conducerea primăriei Timișoara și de lipsă de responsabilitate.

Citește și: Să nu țină copilul în frig / Primarul Dominic Fritz se mută într-o vilă de 300.000 de euro

”Nu au ținut nicio ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, este lipsă de responsabilitate, la fel a fost și în criza migranților, a trebuit să intervin eu. Vedem aceeași atitudine și lipsă de soluții în tratarea titlului de Capitală Europeană a Culturii, a mai menționat liderul PNL Timiș.

Administrația Fritz a demarat procedurile de intrare în insolvență a COLTERM. Furnizorii de energie nu mai vor să facă noi contracte fără plata facturilor la zi. Un trimis al societății a mers la Regia Huilei pentru a negocia un contract. Un director de acolo i-a spus că asta se făcea în vară, nu acum.

Jumătate din orașul Timișoara îngheață de frig. Specialiștii primarului userist se gândesc la o strategie de mărire a prețurilor gigacaloriei. Fostul primar Nicolae Robu a încercat să redreseze societatea, reducând pierderile financiare. Timișorenii l-au preferat însă pe tânărul Dominic Fritz.

“Nicolae Ciucă este un apropiat al SRI,” susține jurnalista Sidonia Bogdan

 

Loading...

3 Comments

  1. Pingback:Alin Nica salvează o parte dintre “morții de frig” ai lui Fritz - Mediamon.ro

  2. Pingback:Cachistrația lui FRI(gu)TZ - Mediamon.ro

  3. Pingback:Alin Nica salvează o parte dintre “morții de frig” ai lui Fritz – News from Europe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Severin: „USR a primit vot de neîncredere la Iași, din partea Sfintei Parascheva”
„Sărbătoarea Sfintei Parascheva a adunat și în acest an, la Iași, un număr impresionant de ...