Alexandru Medelean de la Wise Way Advisors, încă o tranzacție de succes

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC Principal

Alexandru Medelean de la Wise Way Advisors a mai reușit, în calitate de consultant principal, să încheie încă o tranzacție de succes între două companii, după ce a reușit să vândă acțiunile companiei 100% românești, SMART DIESEL, către grupul german DKV Euro Service.

În calitate de consultant a asigurat vânzarea companiei Himalaya, fondată de celebrul alpinist român, David Neacșu, tânărului Ionuț Gavrilă Blenche, proprietarul Stral Big, companie de alpinism industrial.

citește și: Venerabilul alpinist, David Neacșu, cedează „Himalaya” unui tânăr antreprenor

Vânzarea s-a realizat ieri. David Neacșu susține că nu a fost o simplă vânzare a acțiunilor companiei, ci o preluare de ștafetă de către tânărul Blenche. Într-o discuție cu reporterul Newstand.ro a recunoscut că l-a ales pe proprietarul Stral Big pentru că are aceeași vârstă cu a lui, atunci când a început business-ul cunoscut nu numai de montagniarzi.

Începând din 2019 Alexandru Medelean a devenit consultant independent și Cadru didactic asociat al Universității Babeș Bolyai, după o experiență de 23 de ani in cadrul PwC. A fost implicat în multiple proiecte de tranzacții (M&A), în proiecte complexe de consultanță și posedă o puternică experiență de lucru pentru antreprenorii și afacerile de familie din Romania.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ATENȚIE, antreprenori / Salariile minime se vor putea acorda, doar doi ani de la angajare
Un element a trecut neobservat. În timpul audierilor din comisia de muncă, Marius Budăi, propunerea ...