Putin a reușit “o breșă” în NATO

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE Principal

V-am spus: nu va fi război. Putin a creat o mega alianță China-Rusia “fără limite.” Zilele acestea, marii lideri ai NATO au demonstrat că nu au o viziune comună asupra tensiunilor de la granița cu Ucraina.

Macron s-a dus la Moscova. Olaf Scholz, la Washington. Germania nu va imprima o politică dură față de Rusia. Nici după încercarea de lămurire a lui Scholz.

Liderul de la Élysée a făcut pe pacifistul în capitala Rusiei. A asistat neputincios la bălăcărirea lui Zelinski. Apoi, s-a dus la Kiev să transmită mesajul lui Putin. Dacă armata ucraineană se retrage din zona Crimeii, președintele Franței i-a dat asigurări comediantului ajuns președinte al Ucrainei că nu “se va mai escalada conflictul.”

Viktor Orban a venit cu plin de la Moscova. Spania, Italia sunt dezinteresate de conflictul ucrainean. SUA mențin presiunile și alarmele militare. Crede Mutu că se retrag trupele rusești de la graniță. Presiunea rusă se va menține.

citește și: SUA pregătesc retragerea familiilor corpului diplomatic din Ucraina

Liderul de la Kremlin n-a răspuns „da”  la propunerea lui Macron de finlandizare a Ucrainei. Vrea mai mult. Ce nu aflați din presa aliniată politicii Noii Porți e că Occidentul e gata să renunțe la Ucraina, în schimbul gazului rusesc. Putin plusează. Vrea retragerea SUA din Europa. Îl are acum pe Xi, liderul Chinei, alături. Iată “pofta ce-a poftit.”

România nu există la masa negocierilor de pace. Administrația de la București așteaptă direcțiile de acțiune. E mai liniștitor să mergi servit, decât să-ți bați capul cu soluții la problemele existente.

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
China urmărește criza din Ucraina drept proxy pentru Taiwan
Administrația Biden crede din ce în ce mai mult că regimul din China evaluează răspunsul ...