Alin Nica îl acuză pe senatorul USR, Raoul Trifan, că n-are școală

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Senatorii liberali au ieșit de la vot din comisia de buget când senatorul USR, Raoul Trifan, a propus un amendament stupid legat de banii pentru stadionul din Timișoara, informează Ziua de vest.

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, care s-a contrat săptămâna trecută cu senatorul userist pe tema construcției stadionului, i-a răspuns și l-a numit ”accident al democrației”.

Poziția PNL a venit la scurt timp și, conform acesteia, ”Raoul Trifan, senatorul USR de Timiș, își arată încă o dată incompetența și insistă să defileze cu lipsa sa de pregătire în administrație”.

Construcția noului stadion se va face din banii CNI, unde există un proiect depus de mai mult timp.

Senatorul fără școală provoacă furia liberalilor

”Amatorismul senatorului fără școală mă șochează. Știam că nu are pregătire, dar să faci asemenea gafe și apoi să te mai și lauzi cu ele mi se parte inadmisibil. I-aș recomanda domnului respectiv niște cursuri de administrație, dar nu știu dacă are pregătirea de bază necesară pentru a se înscrie la aceste cursuri. Ce i-ar folosi cu certitudine ar fi niște cursuri de bun simț, dar, din păcate, nici în zona aceasta nu are potențial. Oamenii care visau să schimbe sistemul ne demonstrează din nou că sunt doar niște habarniști agresivi lipsiți de bun simț și de cunoștințe elementare în administrație. Pentru mine, domnul senator este un accident al democrației care sper să nu se mai repete”, spune președintele PNL Timiș, Alin Nica.

54 % dintre români cred greșit că antibioticele sunt eficiente pentru răceli

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Femeile liberale din Brăila premiază tinerii merituoși
Organizația Municipală a Femeilor Liberale din Brăila a organizat, recent, o acțiune intitulată ”Coronița premianților ...