Spre un candidat comun PSD-PNL

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE

Ce a urmărit Marcel Ciolacu, prin anunțarea lui Ion Cristoiu, drept un model de candidat al PSD, pentru prezidențiale, se întreabă Marius Ghilezan, în editorialul de azi din „România liberă.” Vede câteva coincidențe care pot explica o serie de necunoscute.

„E clar că Marcel Ciolacu a centrat cu boltă către liberali, în condițiile în care PSD are în sondaje un procent mult mai mare decât PNL, doar că în turul doi, candidatul socialist nu are „bazin de expansiune,” cum s-ar spune în termenii comunicării politice.

Să fie Nicolae Ciucă preferatul lui Marcel Ciolacu? Vrea conducerea PSD să dea postul de președinte din nou liberalilor, pentru a-și consolida conducerea guvernului? Nu credem, dar urmărindu-l pe Marcel Ciolacu, în ultimii doi ani, am descoperit o constantă: e extraordinar de bun negociator”, susține editorialistul României libere în analiza „Spre un candidat comun PSD-PNL, la prezidențiale.”

Autorul crede că sunt prea multe coincidențe pentru a nu se vedea suspiciunea celor de la putere, legat de candidatura unuia sau alteia, susținut de factorul extern.

Printre rânduri, transpare și ideea creării unui iepure al coaliției pentru a fi urmărit de adversari ca steag fals.

Marcel Ciolacu a admis că dacă există un Proiect de țară, ar putea exista și varianta unui candidat comun la prezidențiale, în 2024.

PNL a desemnat trei profesori universitari pentru corectarea Legilor Deca

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: există o relație foarte bună între Ciolacu și Ciucă
Prezent într-o emisiune a Realitatea Plus, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan a recunoscut relația foarte bună ...