500.000 de germani cer cancelarului să formeze o alianță de pace și să oprească livrările de arme Ucrainei

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Peste 500.000 de cetățeni germani au semnat un Manifest pentru pace, pornit ca o petiție online, cu scopul de a sensibiliza clasa politică de a începe negocierile pentru armistițiu.

Dar iată conținutul documentului:

Astăzi este cea de-a 352-a zi a războiului din Ucraina (10 februarie 2023). Peste 200.000 de soldați și 50.000 de civili au fost uciși până acum. Femeile au fost violate, copiii speriați, un întreg popor traumatizat. Dacă luptele continuă așa, Ucraina va fi în curând o țară depopulată, devastată. Și mulți oameni din întreaga Europă se tem de o escaladare a războiului. Se tem pentru viitorul lor și al copiilor lor!

citește și: Trezirea intelectualității germane

Populația ucraineană, atacată cu brutalitate de Rusia, are nevoie de solidaritatea noastră. Dar ce ar fi acum solidaritatea? Cât timp vor mai fi lupte și moarte pe câmpul de luptă al Ucrainei? Și acum, după un an de la începerea conflictului, care este de fapt scopul acestui război? Ministrul german de externe a spus recent că „noi” ducem un „război împotriva Rusiei.”

Serios?

Putem să ajungem în al treilea război mondial. „Ultimul”

Președintele Zelenski nu își ascunde obiectivul. După tancurile promise, el cere acum și avioane de luptă, rachete cu rază lungă de acțiune și nave de război – pentru a învinge Rusia peste tot? Cancelarul german asigură populația că nu vrea să trimită avioane de luptă sau „trupe terestre.” Dar câte „linii roșii” au fost deja depășite în ultimele luni?

Este de temut că Putin va lansa un contraatac masiv, cel mai târziu dacă Crimeea va fi atacată. Vom aluneca atunci inexorabil către războiul mondial și războiul nuclear? Nu ar fi primul război major care a început așa. Dar poate fi ultimul.

Sprijinită de Occident, Ucraina poate câștiga bătălii individuale. Dar nu poate câștiga un război împotriva celei mai mari puteri nucleare din lume. Asta spune cel mai influent militar al Statelor Unite, generalul Milley. El vorbește despre un impas, în care niciuna dintre părți nu poate câștiga militar și războiul nu poate fi încheiat decât la masa negocierilor.

Atunci de ce nu acum? Imediat!

Negocierea nu înseamnă capitulare. A negocia înseamnă a face compromisuri de ambele părți. Cu scopul de a preveni alte sute de mii de decese și ceea ce poate fi mai rău. Așa gândim și noi și așa crede jumătate din populația germană.

Opriți livrările de arme!

Este timpul să ne ascultați!

Noi, cetățenii Germaniei, nu putem influența direct America și Rusia sau pe vecinii noștri europeni. Dar putem și trebuie să cerem guvernului nostru și cancelarului să răspundă și să-i reamintim de jurământul său: „Daunele să fie ținute departe de poporul german.” Facem apel la cancelar să oprească escaladarea livrărilor de arme. Acum! El ar trebui să conducă o alianță puternică pentru încetarea focului și negocieri de pace atât la nivel german cât și european. Acum!  Pentru că fiecare zi pierdută costă cu până la 1.000 de vieți omenești în plus – și ne aduce mai aproape de al treilea război mondial.

Petiția este inițiată de Alice Schwarzer și Sahra Wagenknecht. Poate fi semnată AICI.

Schengen, o victorie à la Pirus?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
George Soros prevestește revoluție în China
Finanțatorul miliardar George Soros a declarat joi că, dacă Rusia ar fi învinsă în războiul ...