Macron calcă în picioare basca lui Iohannis

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

În timp ce noi am dat cu piciorul unei relații istorice cu Republica Populară Chineză, Franța, sub domnia rotschildului Macron, semnează o Declarație comună cu președintele Chinei Xi Jinping, prin care garantează tratament echitabil și nediscriminatoriu între companiile celor două state.

După ce guvernul pesedist a semnat contractul de livrare a rachetelor Patriot, produse de compania privată Raython din SUA, președintele României Klaus Werner Iohannis a fost primit într-o vizită de stat la Casa Albă. Doar după ce a arătat rețelei ordinele de plată a celor patru miliarde de dolari. Liderul american Donald Trump i-a oferit, în schimb,  o șapcă. La întoarcere, șeful statului român i-a cerut Vioricăi Dăncilă să dea “delete” Memorandumului privind finanțarea construirii a două centrale nucleare noi la Cernavodă, plătită printr-un credit cu dobândă privilegiată de EXIM Bank China, garantată de guvernul de la Beijing.

Pe căile cunoscute ale statului securist, cele informale, i s-a transmis lui Sorin Grindeanu, pe vremea când era șef al ANCOM, să nu încheie Memorandumul de trecere a sistemului național de schimb de date pe rețeaua 5 G, administrată de Huawei, compania chineză cu cea mai eficientă tehnologie. Am ratat startul 5 G, așteptând Omida din SUA. Nici ATNT n-a venit, nici o companie mare americană.

Macron permite companiilor chineze să se vâre în sistemul național de informații,  Klaus Iohannis a zis „no way,” în schimbul unei băști

Astăzi, Emmanuel Macron, mult mai șiret decât Klaus Iohannis, garantează sub semnătură tratament egal pentru companiile chineze privind managmentul sistemului național de date.

Dacă securicii din guvern au umectat o lege, în acord cu voința Ambasadei dominante, prin care se interzic, pe motiv de securitate cibernetică, astfel de parteneriate cu firme din China, iată că Macron dă cu basca americană de pământ.  “În domeniul economiei digitale, inclusiv 5G, partea franceză se angajează să aplice tratament echitabil și nediscriminatoriu companiilor chineze, pe baza solicitărilor de licență, pe baza legilor și reglementărilor, inclusiv a securității naționale din ambele țări,” se spune în declarația comună francezo-chineză, conform Palatului Elysée .

Deci, ca să înțelegem și noi – oamenii de la țară – aveam cea mai bună relație diplomatică și economică cu marele imperiu comercial de la răsărit și i-am dat cu flit pe motiv de securitate națională? Știu, o să-mi spuneți, din nou, găinușele mele sunt protejate de NATO, nu de adevărul istoric.

România a mediat înțelegerea istorică dintre SUA și China, în anii înghețurilor geopolitice din anii ’70. Scrie și în cartea “Despre China” a fostului secretar de stat Henry Kissinger.

Mai mult,Ciu Enlai, președintele Chinei din vremea invadării Cehoslovaciei de către armata sovietică,  când Ceaușescu a condamnat agresiunea, a spus că “în apărarea securității naționale a României, poporul chinez e un aliat de nădejde.”

Să dăm cu piciorul unei prietenii istorice, în schimbul unei băști prezidențiale, în timp ce Franța, marele aliat al Americii, nesocotește vrerea Casei Albe și admite companiile chineze să administreze serverele cu datele importante ale instituțiilor, asta da bovism de stat. Și încă mai e șef de stat Klaus Iohannis. Nimeni nu-l alungă cu pietre.

TOP SECRET / Pentagonul vrea să trimită trupe militare în Ucraina, relevă o serie de documente clasificate

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce nu-și anunță Joe Biden candidatura pentru al doilea mandat?
Fiecare actor visează să joace Hamlet. Mulți se întreabă dacă Joe Biden,în vârstă de 80 ...