Ionuț Stroe: Nicolae Ciucă este candidatul PNL pentru președinția României

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După ce Lucian Bode a spus că Nicolae Ciucă va fi candidatul PNL la președinție, purtătorul de cuvânt al PNL a declart la emisiunea Proiect de ţară: România că deși este prematură desemnarea candidatului la președinție,  „Evident, este în mod automat şi candidatul nostru”, a spus Ionuţ Stroe despre președintele partidului.

„Din punctul nostru de vedere este profilul care cadrează perfect cu această funcţie, a dovedit nu numai competenţă, nu numai decenţă, cumpătare, dar în relaţia partidelor din coaliţie a fost omul echilibrului, a fost omul care tot timpul a fost orientat tot timpul mult mai mult către seriozitate şi muncă decât către competiţiile politice şi mizele mai micuţe”, a mai spus Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal.

Ghilezan: Iohannis vrea să joace și-i va face probleme lui Ciolacu. Oricum vrea să impună el toți miniștri PNL!

Și Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, săptămâna trecută, că partidul său îşi doreşte să aibă un candidat bun la alegerile prezidenţiale, astfel încât un liberal să conducă România pentru următorii cinci ani, sugerând că premierul Nicolae Ciucă este cea mai bună opțiune pentru fotoliul de la Cotroceni.

„PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a afirmat, miercuri seară, la TVR Info, secretarul general al PNL, Lucian Bode, scrie hotnews.ro.

Opțiunea Ciucă

Acesta a precizat că liberalii îşi doresc să câştige alegerile prezidenţiale.

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii cinci ani. Un candidat cu şanse să câstige Presedinţia României. Astăzi, preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României,” a mai afirmat Bode, referindu-se la premierul României, Nicolae Ciucă.

Acesta a precizat că rocada guvernamentală va avea loc „fără prea multe discuţii.”

„Eu am spus de fiecare dată că, pentru mine, este importantă direcţia în care va merge România. Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare şi după 2024 (…). În aceste condiții eu voi rămâne în viitorul Guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă preşedintele României şi președintele PNL îmi vor acorda sprijin,” a mai spus Bode.

Internaționalismul liberal a eșuat, dar putem trăi într-o lume multipolară

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Orza, cetățean de onoare al Timișoarei post-mortem
Propunerea de conferire a titlului de cetățean de onoare al Timișoarei lui Adrian Orza, fost ...