Nicolae Ciucă vede alfel decât Ciolacu scăderea prețurilor la alimente de bază

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

După o întâlnire cu miniștrii PNL, președintele partidului Nicolae Ciucă a tras concluzia că prețurile la alimentele de bază s-ar putea coborî, dacă statul ar acorda mai multă susținere producătorilor agricoli.
“Am discutat cu miniștrii și secretarii de stat liberali proiectele pe care PNL le va sprijini în cadrul ședinței de guvern de săptămâna aceasta. Susținem ca românii să beneficieze de prețuri mai mici la alimentele de bază, în această perioadă dificilă atât pentru România, cât și pentru întreaga regiune. În același timp, trebuie să fim siguri că piața este pregătită să reacționeze pozitiv la asemenea proiecte pilot. PNL consideră că, pe termen lung, soluția este sprijinul producătorilor și procesatorilor români, pentru ca aceștia să își permită să aplice prețuri mai mici”, a explicat Nicolae Ciucă, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.
„În acest context, am cerut specialiștilor partidului, inclusiv miniștrilor cu rol avizator, să urmărească acest proiect promovat de ministrul Agriculturii pentru o perioadă de trei luni și să se asigure că acesta a fost discutat în detaliu cu toți actorii de pe lanț. De asemenea, trebuie să vedem exact ce nu a mers în alte țări care au aplicat scheme similare, pentru a optimiza procesul de implementare”, a mai afirmat președintele Senatului.

Viktor Orbán: Ucraina nu-l învinge pe Putin

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alina Gorghiu: PNL nu exclude susținerea Gabrielei Firea la alegerile viitoare
În contextul în care Nicușor Dan crește în încrederea bucureștenilor – fără să fii făcut ...