Rareș Bogdan: Marcel Ciolacu șantajează cu demisia

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce Marcel Ciolacu a anunțat că, dacă PNL nu-și asumă pachetul de măsuri fiscale pentru reducerea deficitului, își va depune mandatul de premier, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a ieșit  cu declarații tăioase. La solicitarea G4media, a răspuns că declarația liderului PSD e „un șantaj direct” și că PNL este obligat sa spună „NU” propunerilor de majorare a taxelor și impozitelor „Este cel mai grav atac la proprietate de la Iliescu incoace!”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Exista oameni politici si oameni de stat, il citez pe Marcel Ciolacu de anul trecut. Încet, încet, domnul Ciolacu dorește să rămână doar om politic. Declarațiile sale din ultima vreme îmi întăresc tot mai mult această părere. Condiționarea aceasta indusă voluntar, în mod evident repetat, mie îmi sună ca o amenintare sau mai clar, un șantaj direct! Dacă poporul român nu acceptă sa facă ce vreau eu, dacă Partidul Național Liberal îmi contestă măsurile economico-fiscale voi declanșa alegeri anticipate în România!” – a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan la solicitarea G4Media.

Doar președintele poate provoca alegeri anticipate

Reamintim că Marcel Ciolacu a anunțat luni că dacă PNL nu va susține pachetul de măsuri fiscale și de reformă a statului își va depune mandatul de premier.

Rareș Bogdan a mai adăugat că “din fericire” doar șeful statului poate provoca alegeri anticipate.

În cazul demisiei lui Marcel Ciolacu, președintele angajează noi consultări cu partidele parlamentare și propune un nou prim ministru. Astfel, se poate lua în calcul refacerea alianței vechi dintre USR și PNL. Și astfel nu se ajunge la alegeri anticipate. De fapt, Constituția interzice alegerile anticipate cu nouă luni înainte de termenul stabilit.

Lucian Bode: “Patriotismul nu înseamnă zgomot, idolatrie şi orbire”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul italian impozitează câștigul băncilor cu 40%
Guvernul premierului Giorgia Meloni a decis taxarea băncilor cu 40% a venitului provenit din diferenţa ...