Nicușor Dan dă cu flit propunerii liberalilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

La doar câteva zile de la primirea ofertei de a fi susținut de PNL pentru un nou mandat de primar general, cu singura condiție să se înscrie în acest partid, formulată de liderul Nicolae Ciucă, Nicușor Dan a spulberat orice speranță, anunțând că va merge independent la viitoarele alegeri locale.

„Strategia mea este independent și sper să am susținerea partidelor de dreapta, că asta este șansa,” a spus Nicușor Dan la Antena 3, înainte să participe la recepția de 1 Decembrie de la Palatul Cotroceni, organizată de Klaus Iohannis.

Pentru finul Sebi, de la Nașu’ mare

În urmă cu trei zile, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că dacă edilul va prefera să intre în cursa electorală din 2024 ca independent, așa cum spusese pe 21 noiembrie, atunci nu va avea susținerea liberalilor. „Am purtat discuţii cu domnul primar Nicuşor Dan şi am clarificat această situaţie în care domnia sa va dori să candideze la Primăria Capitalei, dar fără susţinerea Partidului Naţional Liberal,” a precizat Nicolae Ciucă pe 28 noiembrie.

PNL va susține probabil pe Sebastian Burduja, noul președinte interimar al PNL București, în campania electorală.  Tânărul liberal a șocat zilele trecute când a spus că: „Bucureștiul, pe toate datele europene, este un oraş mai dezvoltat decât Madrid, Berlin, Copenhaga, Amsterdam şi orice altă Capitală din centrul şi estul Europei şi are cel mai mare ritm de creştere. Tot pe datele europene, pe indicele de calitate al administraţiei publice, Bucureştiul este ultimul. Deci este cel mai prost administrat oraş, capitală din UE. Asta este realitatea de astăzi.”

Sebastian Burduja are o puternică susținere din partea greilor foști pedeliști, Adrian Videanu fiind nașul său.

Viktor Orbán: Aderarea Ucrainei la UE nu coincide cu interesele naţionale ale Ungariei

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă, singurul lider român care a participat la toate cele trei parade militare
Puțină lume a observat că președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent la toate cele ...