Transportatorii îi cer lui Ciolacu să nu-l susțină pe Sorin Mititelu la șefia ASF, un om certat cu legea

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) solicită PSD să vină cu o altă propunere pentru persoana care se va ocupa de asigurări, în noul ASF, în condițiile în care Sorin Mititelu are inclusiv probleme cu legea. PSD l-a propus pentru funcția de vicepreședinte al ASF, instituție care în mandatul trecut se poate  “lăuda” cu două falimente de răsunet: City Insurance și Euroins, de aproape un miliard de euro.

Sorin Mititelu, propus de PSD la șefia ASF, a avut mari probleme cu gestionarea propriei lui firme, dar și cu legea. Chiar ASF i-a retras autorizația de funcționare pentru neîndeplinirea condițiilor care au stat la baza autorizării. Candidatul propus de PSD, Sorin Cristinel Mititelu, nu îndeplinește condițiile de bună reputație pentru ocuparea postului de vicepreședinte ASF al Sectorului Asigurări Reasigurări, conform OUG 93/2012, scrie COTAR, confederația transportatorilor într-un comunicat de presă.

Confederația reamintește publicului că pe vremea când era CEO la BCR Asigurări de Viață, DIICOT a deschis un dosar penal pentru evaziune fiscală.

Sorin Cristinel Mititelu a fost în offside cu propria firmă de asigurări

În plus, Confederația transportatorilor mai spune că “profesionalismul lui Sorin Cristinel Mititelu este pusă la îndoială și în legătură cu propria sa firmă de asigurări. În calitate de acționar principal și Director General al SSIF OPTIMUS FINTECH SA, nu a respectat condițiile de autorizare, motiv pentru care anul trecut societatea sa a fost sancționată, chiar de către ASF, cu suspendarea autorizației, iar anul acesta i s-a retras autorizația de funcționare.”

Transportatorii se miră cum de premierul îi dă  un job bine plătit lui Sorin Mititelu, în condițiile în care în trecut instituția în care va accede ca șef i-a lăsat firma fără autorizație.

Confederația solicită PSD să vină cu o propunere adecvată pentru ocuparea acestei funcții, un profesionist care va trebui să ia urgent măsuri pentru piața asigurărilor RCA, unde prețurile au explodat, iar menirea ASF este tocmai cea de protecție a consumatorilor.

Ursula mituiește Ungaria cu 10 miliarde de Euro pentru votul în Consiliul European

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viktor Orbán a vândut meciul cu Ucraina pe zece miliarde de euro
Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a fost pus cu botul pe labe, în urma ofertei de ...