Medicul Cătălin Cîrstoiu are potențial de creștere electorală

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Alianța PSD-PNL ar câștiga alegerile locale din București cu 57 %, dacă mâine s-ar merge la vot, relevă ultimul sondaj Sociopol.

Datele sondajului, realizate la comanda RTV, arată că Nicușor Dan obține în acest moment 34 % din voturi, Cristian Popescu Piedone – 30 %, iar Cătălin Cîrstoiu – 26 %. De notat, totuși, că dintre cei trei candidați, doar Cătălin Cîrstoiu reușește să obțină un scor mai mare decât cele vehiculate în dreptul fiecărui candidat în aceste zile.

Mai mult, potențialul de creștere al candidatului comun PSD-PNL este consistent, în condițiile în care bucureștenii sunt nemulțumiți de activitatea Primăriei Capitalei. Astfel, întrebați despre direcția în care merge Bucureștiul, 49% au răspuns că aceasta este greșită, în timp ce 45% au declarat că direcția este bună.

În schimb, locuitorii Capitalei sunt mulțumiți de direcția în care merg sectoarele Bucureștiului. Astfel, 70% declară că acestea merg într-o direcție bună, în timp ce doar 24% spun că direcția sectoarelor este greșită.

Coaliția PNL-PSD va avea candidați comuni în orașele cu primari USR și în cele șase sectoare din București

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Comisarii europeni impun cenzura TikTok / „În spatele fricii de adevăr, se ascunde Diavolul neomarxist” – susține Partidul România Puternică
„Liderii Coaliției toxice PNL-PSD vor să cenzureze TikTok. Noii comisari sovietici de la Bruxelles le-au ...