Lucian Bode susține că în Vrancea “supremația PSD a fost detronată”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Lucian Bode, secretar general al PNL, le-a transmis la Focşani liberalilor din Vrancea că au de dus o moştenire autentică a liberalismului, el precizând că nu este uşor fără Cătălin Toma, fostul președinte al Cj Vrancea, decedat recent, la vârsta de 46 de ani.

Nu este deloc ușor nici pentru dumneavoastră, este foarte greu să fim aici fără Cătalin Toma. Filiala Vrancea este astăzi o filială puternică datorită lui și tot datorită lui, supremația PSD a fost detronată. Aveți de dus această moștenire autentică a liberalismului”, a spus Bode.

Lucian Bode le-a cerut colegilor de partid să continue proiectul liberal în Vrancea „cu aceeaşi pasiune.”

Tandemul liberal Ciobotaru-Resmeriță, la Consiliul Județean și primăria Municipiului Focșani, este unul de succes

Secretarul general al Partidului Naţional Liberal Lucian Bode a cerut membrilor PNL să trateze cu maximă responsabilitate şi seriozitate alegerile locale şi a precziat că având un scor bun la alegerile din 9 iunie.

Cum să reușești în viața politică? Manual de campanie electorală

„Am fost astăzi în mijlocul liberalilor vrânceni, o filială care are de dus mai departe moștenirea politică a lui Cătălin Toma, a unui liberalism autentic și uman, profesionist și demn. Candidații noștri din Vrancea pentru alegerile locale din 9 iunie vor pune umărul cu toții la construcția începută acum 4 ani pentru a multiplica și în Vrancea modelele liberale de succes în administrația publică,” a mai spus secretarul general al PNL.

„PNL vine în fața electoratului cu doi oameni cu viziune liberală, unul dovedit ca bun administrator în comuna Vizantea-Livezi care a devenit un model de administrație locală eficientă, altul antreprenor implicat in viața comunității, pregătit să lucreze pentru ca Focșaniul să prospere pentru generațiile viitoare.

Din 9 iunie, Vrancea trebuie fie liberală, să se transforme pe model liberal, doar așa va descătușa economia și inițiativa privată, va face o administrație modernă și va recupera decalaje de dezvoltare care rămân de recuperat. Moldova liberală de la Nord la Sud este un obiectiv ambițios la care PNL Vrancea își va aduce contribuția. Le doresc succes tuturor candidaților vrânceni, să facă echipă pentru Vrancea și să dovedească soliditatea proiectului liberal,” a mai spus Lucian Bode.

Lista PNL-PSD pentru europarlamentare, în ordinea eligibilităţii

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă: Mergeți din casă-n casă!
Prezent la întâlnirea cu reprezentanții Biroului PNL Vrancea, Nicolae Ciucă a făcut apel la începerea ...