Lituania face lobby pentru Ucraina, în tabăra lui Trump

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

The New York Times, publicație apropiată democraților, susține că liderii din Europa de Est s-au împăcat cu gândul că Donald Trump va reveni la putere în SUA și că încearcă să se apropie de apropiații săi.

Candidatul republicanilor la președinția SUA nu și-a exprimat încă opinia legată de situația frontului din Ucraina.

“Aceștia se tem că ar putea pune capăt sprijinului SUA pentru Ucraina. Unii dintre cei mai fervenți inamici ai Rusiei adoptă o altă abordare: să se pună bine cu tabăra lui Trump,” scrie the New York Times.

„În acest sens, partidul de guvernământ al Lituaniei, un susținător ferm al Ucrainei, a organizat luna trecută întâlniri între ucraineni, politicienii baltici care doresc creșteri ale cheltuielilor militare pentru a contracara Rusia și un grup de foști oficiali ai administrației Trump. Au participat, de asemenea, membri ai unor grupuri pro-Trump, cum ar fi Heritage Foundation, un grup conservator influent, sceptic cu privire la ajutorul Ucrainei,” mai susține ziarul.

Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale din Washington a estimat că aproximativ 60% din 113 miliarde de dolari pe care Congresul le-ar putea aproba pentru ajutorul dat Ucrainei vor fi cheltuite în Statele Unite pentru arme de fabricație americană și personal militar american.

Un politician lituanian a declarat că Ucraina ar trebui să se împrietenească rapid cu tabăra lui Trump.

Nicolae Ciucă a găsit soluția pentru creșterea numărului de primari liberali în Sălaj: de la 50% – la 80%

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ana Maria Păcuraru îl aduce pe Tucker Carlson la București / Cozmin Gușă, invitat special, în cadrul unui interviu-eveniment
Jurnalistul Ana Maria Păcuraru, coordonatorul Departamentului Externe al postului de televiziune Realitatea Plus, pregătește un ...