Marcel Ciolacu: POLI suntem (și) NOI!

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

La inițiativa ministrului transporturilor Sorin Grindeanu, ieri, a avut loc o ședință de guvern la Timișoara. S-au adoptat mai multe hotărâri de guvern de interes local. Dintre toate acestea, două par extrem de benefice și în acord cu așteptările bănățenilor: Institutul Oncologic, o investiție PNRR de 230 milioane de euro și noul stadion Dan Păltinișanu de 30.000 de locuri, pentru care executivul va aloca 165 de milioane.

Marcel Ciolacu a declarat ca această ședință a executivului, desfășurată la Timișoara, este un semnal pe care Guvernul îl dă pentru Timiș.

“Astăzi, demarăm procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timișoara. Este un obiectiv foarte important pentru viețile a zeci de mii de pacienți, o investiție PNRR de peste 230 de milioane de euro. Noul institut va avea 250 de paturi și ambulatoriu integrat cu 26 cabinete medicale. Vor fi dotări de ultima oră pentru analize de laborator, imagistică, bloc operator, terapie intensivă și centru pentru transplant.

Cauți MANUAL DE CAMPANIE ELECTORALĂ?

Un alt proiect foarte asteptat pe plan local de zeci de mii de suporteri este construcția noului stadion de fotbal. Anul trecut, împreuna cu doi timișoreni, ministrul transporturilor, dl Grindeanu și cu președintele Camerei Deputatilor, dl AlfredSimonis, m-am întâlnit cu liderii galeriei lui Poli Timișoara. Le-am promis că vom demara acest proiect și azi, ne ținem de cuvânt: aprobăm indicatorii tehnico-economici pentru Stadionul Dan Păltinişanu. Va fi o arena modernă, de 30 de mii de locuri, unde vom investi peste 165 de milioane de euro. Așa că de azi – domnule Grindeanu- POLI suntem (și) NOI!” – a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Opinia Timișoarei.

Majoritatea americanilor consideră că Donald Trump este hăituit de justiție. 81 % dintre fanii săi l-ar vota, chiar dacă va fi condamnat

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Supermarketurile sprijină inițiativa guvernului: “Fii curat la volan!”
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR – susține și se alătură campaniei de ...