Candidatul PNL la Primăria Municipiului Focșani a ctitorit o biserică în satul său natal

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Omul de afaceri Valentin Resmeriţă şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Focşani din partea Partidului Naţional Liberal (PNL), el fiind însoţit de preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Dragoş Ciobotaru.

Cu această ocazie, PNL a depus şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local al municipiului Focşani şi dosarele cu semnăturile de susţinere a candidaturilor.

„Primul pas către câştigarea primăriei municipiului Focşani s-a încheiat. Am depus semnăturile pentru candidatura la municipiul Focşani şi lista pentru consilieri locali. Mulţumesc focşănenilor care ne-au sprijinit în număr mare şi care au venit alături de noi să ne sprijine prin semnăturile pe care le-am depus astăzi”, a declarat Valentin Resmeriţă, potrivit Agerpres.

El a criticat proiectul de resistematizare a municipiului început de actualul primar şi a susţinut că are, printre obiectivele sale principale, aducerea de investitori în Focşani.

Valentin Resmeriţă este unic asociat al unei societăţi din Focşani în domeniul comerţului cu materiale de construcţie şi producţiei de elemente metalice pentru construcţii. Recent, acesta a fost ales preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Focşani.

A ctitorit într-un singur an biserica cu hramul “Adormirii Maicii Domnului” în comuna natală Vulturu de Jos. La sfințire a participat Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, care i-a acordat lui Valentin Resmeriță hrisovul de binecuvântare „Sfântul Mucenic Sava de la Buzău.

Gabriela Firea adună electoratul PSD din Capitală și poate trece de Nicușor Dan

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalii din țară fac pelerinaj la moaștele Prorocului Ilie (Bolojan)
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la ...