Gabriela Firea: Peste 3000 de copii n-au prins loc în grădinițele de stat, în anul trecut

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut cu regret azi dimineață, când a efectuat o vizită împreună cu Marcel Ciolacu, la Grădinița Școlii 19 din sectorul 4, că peste trei mii de copii nu au prins loc anul trecut în grădinițele de stat.

”Peste 3.000 de copii nu au prins loc la grădiniţele de stat din Bucureşti, anul trecut! Aproape la fel de mulţi copii nu au avut la creşele de stat. Toate aceste familii au fost obligate să găsească soluţii, unele dintre ele mult prea costisitoare”, a scris, miercuri, pe Facebook, Gabriela Firea.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei afirmă, că, în Sectorul 4, Daniel Băluţă, a început un plan amplu de construire a unor grădiniţe modulare, din materiale uşoare, care pot fi ridicate rapid pe spaţii existente deja.

”Am vizitat, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, Grădiniţa Şcolii 194. Este un model care poate fi aplicat cu uşurinţă în multe zone ale Capitalei şi în celelalte sectoare unde există atât de mare nevoie de aceste instituţii de educaţie timpurie. O grădiniţă cu 200 de locuri, de peste 2.000 mp, construită de la zero. De asemenea, Sectorul 4 a făcut deja primii paşi pentru reconfigurarea unor clădiri existente, aflate în proprietatea sau în administrarea autorităţii locale, pentru a le transforma în creşe şi grădiniţe noi. Vor fi create peste 2.000 de locuri”, a mai transmis Firea.

Școala a ajuns în Washington Post

Edilul Daniel Băluță a modernizat școala 194, construită în urmă cu peste cincizeci de ani în fosta Mahala Mandravela. Noua unitate  de învățământ a ajuns în paginile ziarului american, Washington Post, pentru mesajele sale cosmice. Fotografia a fost realizată de Andreea Alexandru, colaborator al Mediafax și al Associated Press.

Puteți urmări AICI!

 

 

Consilierii lui Nicușor Dan folosesc mașinile Primăriei în interes propriu

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sebastian Burduja propune un tunel subteran de trafic din nordul Bucureștiului spre sud
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, are cel mai inovativ proiect de dezvoltare verde ...