Gigi Becali a împrumutat PSD cu 500.000 Euro/ Fina Gabriela Firea confirmă

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC

Latifundiarul Gigi Becali a împrumutat PSD cu suma de 500.000 de Euro, bani care vor fi returnați după ce statul va face deconturile de campanie.

Banii sunt folosiți de partid pentru alegerile europarlamentate, recunoaște Gabriela Firea, fina lui Becali.

Întrebată de reporterul HotNews.ro dacă este un împrumut către organizația de București a PSD, Gabriela Firea a răspuns. „Nu m-a împrumutat pe mine, a împrumutat partidul, PSD național, prin notar public, în condițiile legii. Puteti sa luati legatura cu doamna Elena Vlad – director economic PSD. Banii sunt pentru campania generală, împrumutul era pentru europarlamentare, nu pentru locale. La locale oricum sumele sunt mult mai mici, decât la europarlamentare”, a explicat Gabriela Firea reporterului HotNews.ro.

Declarația acesteia vine în contextul în care Gigi Becali a declarat, citat de prosport.ro că a „băgat 500.000 de euro în campania PSD a Gabrielei Firea.”

Și George Simion a trecut pe la Becali

„Fina mea candidează. Ea nu are bani. Candidații de la europarlamentare trebuie să dea niște bani împrumut, pe care-i iau înapoi. Și ea nu are de unde. Așa fac partidele. Și a venit la mine să o ajut, și eu i-am dat că este fină. Eu n-am nevoie de DNA, o fac publică (n.r.donația), am dat la PSD 500.000 euro. Bani pe care mi-i dă înapoi, după ce primesc ei de la stat. Că statul le dă o sumă de bani în funcție de procentaj. Nu știu cât ia”, a spus Gigi Becali într-un videoclip postat pe canalul de Youtube zonenewstv.

Gabriela Firea nu este singurul politician care a căutat sprijinul lui Becali. Joi și liderul AUR, George Simion, a mers la „palatul” lui Becali, după cum au arătat imaginile surprinse de Hotnews.

Foto: Nașul Gigi Becali la nunta finei Gabriela Firea cu Florentin Pandele

Măsura PSD de plafonare dă rezultate, prețul gazelor s-a ieftinit cu 20% în ultima lună

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vladimir Zelenski începe să-și demită apropiații
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a demis ieri pe șeful Administraţiei Securităţii Statului (echivalentul Serviciului de ...