Zeița de la Montreal o susține pe Gabriela Firea

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj de susținere în campania electorală Gabrielei Firea.

“Cred că o femeie trebuie să sprijine altă femeie. Cum eu nu am opțiuni politice, cred că o femeie poate fi lider, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Îi urez succes. În orice proiect în care se va implica nu va dezamăgi,” a spus într-o înregistrare video, Nadia Comăneci, poreclită “Zeița de la Montreal.”


“Este onorant și emoționant să știi că te susțin oameni care au schimbat lumea, personalități despre care scriu cărțile de istorie de pe tot globul. Oameni la care ceilalți se uită ca la modele!

Îi mulțumesc „zeiței de la Montreal,” campioanei noastre, Nadia Comaneci, pentru mesajul de susținere pe care mi l-a trimis și pentru cuvintele de încurajare care mă onorează nespus și mă motivează și mai mult.

Cred cu tărie că femeile trebuie să se susțină în primul rând între ele pentru a reuși! Sigur că viața nu e mereu ca-n sport, nu există doar fair-play și reguli clare. Tocmai din acest motiv nu voi renunța niciodată la lupta pe care am început-o pentru promovarea femeilor, pentru egalitatea de șanse în adevăratul ei sens,” a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de facebook.

Ce ascund Nicușor Dan și a USR în scandalul finanțării campaniei electorale

Loading...

2 Comments

  1. Ce sa ii mai spui,cum sa-i explici acestei „Zeite de la Montreal” ? Ca este obiectul de batjocura din presa sportiva atunci cand Halep a fost catalogata cu aceiasi porecla? Ca diferenta de valoare dintre Nadia si Halep este de la Cer la Pamant….Ca Halep este doar o facatura media cu realizari facute doar prin specularea de ocazii ,precum cele 2 GS in doi ani diferiti,cu tablouri extrem de usoare in favoarea ei?? Ca halep a castigat 2 GS din 45 de incercari ,in timp ce alte fete castiga 4 GS-uri din 8 si asta la varste fragede de 18 la 22 de ani!!!!!
    Dar Nadia ,noastra nu poate intelege toate astea traind printre niste animale bipede dincolo de Atlantic si datorita unei educatii precare si datorita muncii depuse la antrenamente in dauna unei educatii alese .
    Nadia a fost si ramane o valoare incontestabila ,iar „urcarea” pe spatele ei a acestei speculante ,numita Halep este rodul unor troli din mass-media sportiva

  2. Firea s-a remarcat ca ” sclava” a domnului Profesor ,ca devoratoare de barbati, ingropand cel putin 4 dintre ei,pe ultimul fiind cu burta la gura cu marinerul. Tocand pe 10 milioane de euro doar ca sa castige „armada” de votanti din Biserica. Facand o armata de fini cu marinerul doar pentru interesul propriu . Ce altceva o recomanda pe Firea? Operatii estetice? Dorinta avida de imbogatire continua? Prostituarea in fata lui Ciolacu care a umilito de doua ori,odata dand-o la o parte si apoi acceptand-o la Primaria Generala??? Firea este exemplu de cum sa nu faci in viata ta,daca vrei sa duci o viata exemplara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alegeri locale în sectorul 1 / Emanuel Onoriu îl susține pe Daniel Tudorache
Emanuel Onoriu, fiul reginei muzicii lăutărești, Gabi Luncă, plecată recent la Domnul, îl susține în ...