Disperarea lui Dominic Fritz: caută voturi printre caii verzi de pe pereți

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Din disperarea de a aduna voturile timișorenilor, Dominic Fritz și echipa sa de campanie caută soluții, pe marginea legii, pentru a se promova și a aduna voturile pentru scrutinul din 9 iunie 2024.

“De câteva zile, în Timișoara au apărut mai multe bannere care dezinformează și manipulează alegătorii. Afirmația tipărită pe bannere: ”76% dintre timișoreni au participat la evenimentele din anul Capitalei Europene a Culturii” nu are nici o acoperire în datele statistice oficiale. Este doar o dezinformare menită să arate că administrația USR și Dominic Fritz chiar au făcut ceva. Și, cum suntem în campanie electorală, se urmărește și ”prostirea” timișorenilor.

Cum mesajul nu este unul pur electoral, bannerele încalcă ”doar” normele morale și etice. Dar, în același timp, ne întrebăm cine a plătit pentru realizarea și amplasarea acestora. Să o fi făcut Centrul de Proiecte, care, după ce a căpușat milioane de euro, mai are ceva bani de cheltuit? Să fi plătit Primăria Timișoara, prin care se face acum campanie electorală pentru primarul Fritz?

Ziua de Vest este hotărâtă să afle cine este în spatele manipulării. Și avem la dispoziție Legea 544, privind accesul la informațiile de interes public. Rămâneți aproape!” – scrie Ziua de vest.

Tentativa de asasinare a lui Robert Fico – primele ipoteze

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Partidul România Puternică propune referendum pentru donația bateriei Patriot
Partidul România Puternică solicită Președintelui României să emită, în regim de maximă urgență, un Decret ...